• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja kolekcja Magicv8

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.943 387 20
SK-acz z Białorusi jest rewelacyjny. Kapitalnie zwaloryzowany i oznakowany. Po prostu piękny. Mostwa, to inna bajka i właściwie obowiązkowa pozycja w kolekcjach poloników. Ale i tak ten Białorusin wygrywa.

OP
OP
magicv8

magicv8

Aktywny użytkownik
Reakcje
18 0 0
Dzięki też tak sądzę że sk wymiata przy mp2 ale mostva to pozycja obowiązkowa :D A dzisiaj pokaże wam dwie MP3 z Austrii, chłodnie i lawetę. Który lepszy ?

Mercedes Actros MP3 " HODLMAYR "
IMG_5471.JPG

Mercedes Actros MP3 "AUGUSTIN "
IMG_5462.JPG

IMG_5465.JPG

marpama28

Znany użytkownik
Reakcje
54 4 0
Dla mnie zdecydowanie laweta, bo jestem Lohromaniakiem :D Każda laweta mi się podoba, a ta szczególnie bo sporo tego po naszych drogach lata w tym malowaniu. Troszkę ja podrasować i będzie idealna. A co do Augustina, nowe malowanie rzuca się w oczy, ale stare jakoś bardziej zapadło mi w pamięć. Ogólnie prezentacja na plus ;)

DamLen

Znany użytkownik
Reakcje
1.503 11 0
Hodlmayra bym w sumie przygarnął, sporo tego jeździ u nas. Co do Augustina to bardziej podobało mi się poprzednie malowanie, rzucało się w oczy. Teraz można je jeszcze spotkać co najwyżej na jakichś zmęczonych TGA zarejestrowanych w naszym kraju, lub najczęściej za wschodnią granicą.

lotus102

Znany użytkownik
Reakcje
2.247 7 3
Kolejne bardzo ładne dwa modele i nie potrafiłbym wybrać jednego choć fajnie by było gdyby miały już nowsze kabiny ,kolorystycznie wypadają super .