• Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja kolekcja Magicv8

DamLen

Znany użytkownik
Reakcje
1.503 11 0
Fajny ten Trio trans, podoba mi się ich malowanie. W zestawieniu z wanną wygląda dosyć nietypowo. Reifen interesujący, nie spotkałem wcześniej tego modelu. W szczególności wykończenie samego Actrosa zwraca uwagę.

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
27.266 389 20
Modele pokazujesz bardzo ciekawe, ale przydałoby się, żebyś trochę poprzeglądał tematów innych użytkowników forum i trochę pokomentował. Przynajmniej tak wypada, jak się jest członkiem naszego forum. :)

OP
OP
magicv8

magicv8

Aktywny użytkownik
Reakcje
18 0 0
Staram się komentować na bieżąco. Dziś zaprezentuję dwa tandemy prosto z Rzeszy ;) Miłego oglądania :)

Mercedes Actros MP2 " FEHRENKOTTER "
IMG_4743.JPG

IMG_4738.JPG

IMG_4740.JPG

Mercedes Actros MP3 " WUST "
IMG_4753.JPG

IMG_4758.JPG

Michał Type_r7

Moderator działu Modelarstwo Samochodowe
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
14.675 160 2
Pierwszy Actros jest rewelacyjny, drugi również. Oba mają naprawdę żywą kolorystykę. Jedynie to mi się nie podoba to kameleon na tyle zestawy numer 2.

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
12.334 67 1
Tandemy jak dla mnie świetne , ale z małym wskazaniem na tego pomarańczowego . Co do A.TALKE to mogę powiedzieć że axora mam , ale volvo bardziej trafia w moje gusta .

DamLen

Znany użytkownik
Reakcje
1.503 11 0
Fehrenkotter jest znany głównie z transportu różnych maszyn na zabudowach niskopodwoziowych. Niedawno przewoźnik rozpoczął test aut wielkiej siódemki. Malowanie bardzo rzuca się w oczy. Volvo Talke to również interesująca pozycja.

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
27.266 389 20
Zestawy Talke wyglądają bardzo fajnie. Można z nich całkiem dużą kolekcję uzbierać.

marpama28

Znany użytkownik
Reakcje
54 4 0
Volvo ma plus za tablice i nowa beczkę, bo z tego co pamiętam to był pierwszy model który Herpa z nią wypuściła. Jedyne co mi kompletnie nie gra to napis na ligtboxie, bo nie opisuje wysokości kabiny. Ale mały plus za chęci upodobnienia do realu są. A Axor... widział bym go u siebie bo potrzebuje kabiny do Axora na... testy :p A tak zupełnie poważnie, fajny model, stonowana kolorystyka, jak to Talke ;)

Michał M.

Znany użytkownik
Reakcje
1 0 0
Podoba mi się Twoja kolekcja bo można spotkać w niej wiele ciekawych ciężarówek z różnych krajów. :) Z ostatnich prezentacji najbardziej spodobał mi się TGS Bertschi.

paulinium

Znany użytkownik
Reakcje
29 0 0
Piękne modele, z poprzedniej prezentacji bardzo mi się podoba pomarańczowy Actros,
z Talke oba ładne, ale Volvo bardziej mi przypadł do gustu. :)

M&M

Znany użytkownik
Reakcje
673 22 2
Talke zawsze ładne , mają takie malowanie że jeszcze brzydkiej nie widziałem :D.

a i actrosy przestrzenne ładne , moje ulubione zestawy :rolleyes: