• Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja kolekcja Magicv8

kacperR

Znany użytkownik
Reakcje
43 0 0
Obie scanie się ładnie prezentują :) grunt, że Twoja dziewczyna nie ma nic przeciwko modelom i nie uznaje tego jak większość "za zabawki" tylko jeszcze Ci takie prezenty robi :D

kacper1224

Aktywny użytkownik
Reakcje
3 0 0
Genialna jest Streamline od Ebnera, niby firmowe malowanie ale ich auta bardzo ładnie się prezentują. Co do Koopsa i Nussbaumera fajnie mieć je w swojej kolekcji, bo poniekąd biorą udział w naszym rynku transportowym.

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.836 387 20
Piękne te ostatnio pokazane modele. Każdy ma coś ciekawego w sobie co sprawia, że podobają mi się bardzo, i to wszystkie.

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.836 387 20
Dafik jak i Renia z Willi Betza zrobione są świetnie. Oznaczenia i rejestracje dodają im niesamowitego realizmu. Wyglądają właściwie jak w oryginale. Lubię tak wykonane modele. Szkoda, że Herpa nie robi wszystkich modeli w takich dekoracjach.

DamLen

Znany użytkownik
Reakcje
1.503 11 0
Coraz ciekawiej się tu robi. Spodobał mi się Ebner, dobrze wykonany model, ciekawe malowanie ciągnika. A Betzy to już klasyka i obowiązkowy element każdej kolekcji.

Reakcje
12.118 67 1
Tendymy rewelacyjne . Oba mi się podobają . Tak jak napisałem już w temacie kolegi Damlena , szkoda że ten daf nie ma zółtych DBF-ów . Skoro masz magnumkę , to może byś zrobił mała zamianę żeby zobaczyć jak to wygląda .