• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja kolekcja Magicv8

DamLen

Znany użytkownik
Reakcje
1.503 11 0
No i CF od razu bardziej zbliżył się do oryginału. Podoba mi się Actros. Żółta blenda, niebieskie akcenty na atrapie i zderzaku oraz halogeny. Tak subtelnie wykończone modele uwielbiam.

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.963 388 20
Magnumka bardzo fajna i w tej konfiguracji bardzo mi się podoba. CF z żółtymi BDF-ami wygląda dużo lepiej niż z białymi. Zestawy z Metznera też bardzo ciekawe. Pierwszy raz to malowanie widzę.

kacper1224

Aktywny użytkownik
Reakcje
3 0 0
Nie jestem szczególnym fanem Betzów, ale fajnie, że Herpa postarała się o ciekawe detale w nich. Co do Metznerów, to firma posiada według mnie świetne, wyrużniająca się malowania. ;)

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.963 388 20
Pięknie wygląda z ładunkiem. Oznaczenia i blachy to jest to co lubię w modelach. Szkoda, że tak mało modeli ma te drobiazgi.

OP
OP
magicv8

magicv8

Aktywny użytkownik
Reakcje
18 0 0
Witam dziś zaprezentuję dwa wozy z Czech ;) A będzie to moja ulubiona firma CS CARGO oraz Smidbersky którego już niestety niema :( ale na szczęście znajdują się te barwy w taborze CS CARGO. Miłego oglądania ;)

Mercedes Actros MP3 " CS CARGO " (CZ)
IMG_4371.JPG

IMG_4358.JPG

Mercedes Actros MP2 " SMIDBERSKY " (CZ)

IMG_4356.JPG

IMG_4372.JPG