• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Kolekcja LKW M&M

lotus102

Znany użytkownik
Reakcje
2.247 7 3
Asg super ciągnik .naczepa jak dla mnie jest za mała do Scanii .droga także fajna ale wolałbym pierwszy zestaw(y)

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.087 387 20
Kolejne ciekawe modele pokazujesz. Scania ASG bardzo ciekawa, ze względu na trzy osie, ale jak dla mnie to ta naczepa lepsza byłaby dłuższa i dwuosiowa. Natomiast czarnulka z kontenerem wygląda zajefajnie. Pięknie Ci wyszedł ten zestaw. Kontener też zwaloryzowany bardzo fajnie. Podoba mi się. To mój faworyt z tej prezentacji. (y)

Ferrix

Znany użytkownik
Reakcje
0 0 0
O kurczę! Czerwona Szwedka miażdży nawet moje modele :eek:
Przepiękny zestaw z puszką! (y)
ASG również ciekawa, ale propozycja numer dwa... :eek:
Nie potrafię nic więcej z siebie wydusić :love::love::love:

DamLen

Znany użytkownik
Reakcje
1.503 11 0
Obydwie ciekawe, dla mnie z przewagą czarnej. Tak jak wcześniej wspomniano. dopasuj jeszcze felgi z czerwonymi piastami do naczepy, żeby współgrało z całością. Kontener ładnie upaprany.

DamLen

Znany użytkownik
Reakcje
1.503 11 0
Biedny Broda... :D :LOL: Coś często ostatnio przez forum przewijają się różowe ciężarówki. Ta czwórka mi się podoba, oryginalny kolor kabiny :D, niebieskie piasty i ładnie odwzorowane bdf-y. Te szczegóły tworzą wyjątkowo ciekawą całość. Lewy bok w formie firanki to coś niespotykanego.

Ostatnio edytowane:

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.087 387 20
Ciekawie wygląda ta różowa Skakanka. BDF-y takie to już drugi raz widzę. Poprzednie w takiej konfiguracji były z Magnumką.

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.487 109 2
Pierwszą Scanię przez grzeczność przemilczę , napiszę tylko że Mikołaj ma największą kolekcję ciężarówek w peda..skim kolorze, no cóż jak lubi nikt mu nie zabroni.:ROFL::ROFL::ROFL::ROFL::ROFL:
Druga Scania rewelacyjna , tridem podoba mi się bardzo no i fajne malowanie.(y)

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.583 67 1
Pierwsza scania bardzo ciekawa . Oryginalne BDF-y oraz to że kabina nie posiada owiewek za kabiną czynią ją bardzo fajnym modelem . Szczególnie na niektórych zdjęciach widać dlaczego cześć szoferów mówi na nią "wodogłowie" :ROFL: Co do drugiej scanii to bardzo fajny model , dzięki przyczepie . Tridem rzadko spotyka się w naszej skali .