• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Kolekcja LKW M&M

Młody

Znany użytkownik
Reakcje
0 0 0
Scanie super się prezentują ale moim zdaniem Babcia najlepsza. Kilka drobnych poprawek i królowa kolekcji (y).

DyrdekHz

Znany użytkownik
Reakcje
6 0 0
O dziwo Wiking nie wygląda najgorzej. Mi osobiście najbardziej podoba się trójka, ale zmieniłbym jej naczepę.

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.140 387 20
Bardzo ciekawe te Skakanki. Lodziarka bardzo fajna, ale ja wybrałbym ten pierwszy zestaw z niebieskim ciągnikiem.

Ferrix

Znany użytkownik
Reakcje
0 0 0
Pisaneczka rządzi :ROFL:
Świetnie, że jest tu taki wysyp Szwedek. Naprawdę bardzo podoba mi się cała kolekcja.
Tak jak tradycja nakazuje pozostawiam po sobie standardowy tekst "jeżeli Ci się znudzi, daj znać", tak żeby tradycji stało się zadość :LOL:

L

LUKASZ 87

Gość
Dawno mnie tu nie było ale widzę Miki idzie ostro ze Scaniami w ostatnich prezentacjach, ta niebieska 4 w Toplinie miazga, to chyba gablotkowa wersja , czerwona nasz prywaciarz

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.140 387 20
Ciekawie wyglądają te składaki. Stare Scanie idealnie pasują do tych naczep. Pisanka rzeczywiście najciekawsza.

OP
OP
M&M

M&M

Znany użytkownik
Reakcje
673 22 2
Dawno mnie tu nie było ale widzę Miki idzie ostro ze Scaniami w ostatnich prezentacjach, ta niebieska 4 w Toplinie miazga, to chyba gablotkowa wersja , czerwona nasz prywaciarz
Niebieski Topline to Wiking :cool:, tylko ma kółka zmienione :D, a czerwona dokładnie nasza swojska .

L

LUKASZ 87

Gość
Czarna elegancka znow taki "nasz" pomaluj jej wycieraczki bo strasznie w oczy kuja , jakaś rejestracja tabliczka imienna i wypas , ASG ładny składak hauberka niezly rarytas swoja droga

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.609 67 1
Asg fajnie się prezentuje , jednak bardziej do mnie przemawia czarnula z puchą . Pasowało by jej także zmienić koła w naczepie na takie z czerwonymi piastami .