• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Kolekcja LKW M&M

DamLen

Znany użytkownik
Reakcje
1.503 11 0
Niebieskie detale w połączeniu ze srebrnym wyglądają bardzo ładnie. Zainteresowały mnie te zdjęcia na naczepie, widać Herpa miała kiedyś nawet pokaźna siedzibę. :gwizd: A te strażackie T4ki pewnie już jakiś Mirek handlarz targa do Polski. :ROFL:

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.582 67 1
Wassink świetnie się prezentuje z tą tank-puszką . Jak dobrze że ta naczepa do Ciebie pojechała . Takie odnalezienie rodziny po latach :D Bardzo pięknie to czerwone wygląda .

pierek

Znany użytkownik
Reakcje
76 9 0
Mikołaj jest polski akcencik co prawda dla tych z sokolim wzrokiem (y) co do reflektorów w tym modelu volvo to moje zdanie znasz ogólnie 4 + :)

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.086 387 20
Fajnie, że i u Ciebie akcent mojego rodzinnego miasta się pojawił. Nijhof Wassink świetny.