• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Kolekcja LKW M&M

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.089 387 20
Pięknie się prezentują te Skakanki na Twojej górskiej drodze. Wszystkie bardzo fajne i wszystkie warte posiadania w kolekcji.

wrocek

Znany użytkownik
Reakcje
3 0 0
Qrcze kolejne piękne modele,a ja zastanawiam się czemu nie widzę powiadomień o nowych wrzutkach w Twoim temacie?
Wracając do prezentacji toprzyznam,że skakanki masz rewelacyjne!

Ferrix

Znany użytkownik
Reakcje
0 0 0
Wow, czadowo wygląda taka konfiguracja. Może i kabina bez spojlerów wygląda dziwnie, ale tutaj wygląda super (y)

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.585 67 1
Mi również bardziej się spodobała bez BDF-ów . Może to dlatego że raczej się nie widuje takich modeli w naszej skali . Raczej wszystkie maja zabudowy .

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.585 67 1
Fixemer na tej scanii to klasyka sama w sobie . Natomiast składak do wożenia żywca wyśmienicie się prezentuje . Widzę że nawet specjalne ma pomalowane międzyosie żeby się lepiej komponowało .

lotus102

Znany użytkownik
Reakcje
2.247 7 3
Z ostatnich prezentacji najbardziej spodobała mi się Scania cysterna (y) odpowiada mi jej kolorystyka , oraz Scania do przewozu żywca , podobają mi się takie zestawy i nie ma ich za wiele :);)

Ferrix

Znany użytkownik
Reakcje
0 0 0
Niebieski hodowca wygląda super, zestaw ładnie się komponuje. Ciekawe malowanie naczepy, ciekawe czyja to sprawka...

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.089 387 20
Kolejne fajne modele. Najbardziej przypadł mi do gustu świniowóz.