• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Kolekcja Kamil Ch

Sebastian CH

Znany użytkownik
Reakcje
6 0 0
Fotki grupowe rewelacyjne - bo grupowe zazwyczaj są rewelacyjne :)
Co do samego Volvo - to jak już wspominano, widać moc. Dodatki dodają realizmu w bardzo subtelny sposób.
Widziałbym taki zestawik w swojej kolekcji.

marpama28

Znany użytkownik
Reakcje
54 4 0
Czuć moc tych 750 kucyków. Naczepa z Kibri tez ciekawie przerobiona, szczególnie z herpowskimi kołami. Plus za obrysy w całym zestawie. Szkoda tylko że nie przerobiłeś lamp przednich na te z czarnym wnętrzem.... no i te czerwone ściany wewnątrz wypadało by pomalować.

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.510 109 2
Bardzo mocny zestaw, jeszcze piasty na czarno i tablice rejestracyjne i będzie git .
Jak wrócisz już z Iławy to się pochwal i na forum nowościami bo nie każdy może jechać taki kawał na wystawę .

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.214 387 20
Pięknie zrobiony ten model. Podoba mi się taka praca. Gratuluję. (y)

Jak wrócisz już z Iławy to się pochwal i na forum nowościami bo nie każdy może jechać taki kawał na wystawę .
Zawsze można wkleić fotki z wystawy, no chyba że komuś to będzie przeszkadzało. :podstepny:

Michał Type_r7

Moderator działu Modelarstwo Samochodowe
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
14.087 158 2
Jest moc, pokazuj dalej swoje nowości.

Pięknie zrobiony ten model. Podoba mi się taka praca. Gratuluję. (y)

Zawsze można wkleić fotki z wystawy, no chyba że komuś to będzie przeszkadzało. :podstepny:
A jak będzie przeszkadzało to niech nie zagląda, albo przyłoży sobie karteczkę na monitor.

DyrdekHz

Znany użytkownik
Reakcje
6 0 0
Jak to się mówi "Luj w ch..." :D Już na modelu czuć, że może niezłe ciężary przewozić. Na pewno zwrócę na niego uwagę na wystawie. ;)

OP
OP
Kamil Ch

Kamil Ch

Aktywny użytkownik
Reakcje
1.068 0 0
Uwaga premiera! :D

Model wraz z zieloną R-ką do drewna (jurorzy nie mogli się zdecydować) zajął 2 miejsce w konkursie na model marki Scania na wystawie w Iławie. Pierwsze zgarnął niejaki Dyrdek swoim "chomikiem".(y) Trzecie Sławek13 z holownikiem.(y)

Przed wami 143m Streamline:

P2090480.JPG
P2090482.JPG
P2090483.JPG
P2090484.JPG
P2090485.JPG
P2090486.JPG
P2090487.JPG

A oto nagroda którą dostałem.:cool: ( plotki mówią, że dostałem jeszcze mandat od ITD, ale ćiiii!!!):ROFL:

P2090489.JPG
P2090490.JPG
P2090491.JPG

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.638 67 1
Czyli w tym roku kontenery w Iławie rządzą :D Świetnie wykonałeś ten model . Malowanie ma kapitalne i można powiedzieć że klasyczne jak na scanie serii 3 streamline . Dodatkowo jego atrakcyjność podnosi niecodzienna konfiguracja osi .
Nagroda za ten model również warta uwagi , szczególnie ciągnik mi się podoba .