• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Kolekcja Kamil Ch

marpama28

Znany użytkownik
Reakcje
54 4 0
Czuć moc. Zestaw fajny, mimo że nie lubię tej formy naczepy. Jedyne czego mi brakuje to pomalowanego wnętrza, i jakiś świecidełek z przodu, ale i tak jest grubo ;)

paulinium

Znany użytkownik
Reakcje
29 0 0
Świetny zestawik, fajna naczepa , idealna do przeróbek :D u mnie na takich czołgi stoją, więc wiadomo, że bestia jest wytrzymała :D (y)(y)

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.197 387 20
Pięknie wygląda ten zestaw. Najciekawsze fotki z ładunkiem. Gratuluję wykonania.

marpama28

Znany użytkownik
Reakcje
54 4 0
No i jest grubo, tak jak się spodziewałem. Idealnie zgrany zestaw, ten HDS dodaje polotu. A i wszystkie detale jak nadkola z blachy ryflowanej, skrzynki czy halogeny tylko dopełniają efekt końcowy. Bardzo fajnie i czekam na resztę ;) I w ogóle musisz pomyśleć o jakiejś nazwie i okleinach tych zestawów, bo czerwone jest fajne, ale firmowe jeszcze fajniejsze :D

JACEKPOMOC

Znany użytkownik
Reakcje
1.550 5 0
Zestaw rewelacyjnie wykonany.(y)Duże wrażenie robi wielki hds który został perfekcyjnie zamontowany.Duży plus za lampy ,skrzynki i pozostałe dodatki

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.197 387 20
Stara prawda się potwierdza, z rodzinką to najlepiej się wychodzi na zdjęciach. :D Piękne grupowe fotki.