• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Kolekcja Kamil Ch

BoBi

Znany użytkownik
Reakcje
6 0 0
Scania genialna w pomyśle i wykonaniu, tylko te puszki "plastikowe" ją szpecą.
Malowałeś aero?

Model-nagroda - niewątpliwie będzie to biały kruk za kilka lat! Podoba mi się!!!

UniQue

Aktywny użytkownik
Reakcje
374 2 0
Nie no Scania wymiata :) podobają mi się bardzo takie cudaki których zbyt wiele nie ma (albo nie widziałem ich za dużo) :p sam jestem w... znaczy mam plany coś w podobie zrobić :D
tylko brak mi czasu...:( nawet ostatnio zaniedbałem i swoich modeli nie pokazuję, ale co się odwlecze to nie uciecze ;)

tak że raz jeszcze scania MEGA (y)

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.510 109 2
No Panie ale Titan to ma znaczek na atrapie ze stosownym napisem ;):)
Bardzo fajny prosty model , tylko ten czarny pasek na kabinie by trzeba było poprawić ;):)

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.640 67 1
Actros fajnie się prezentuje , tylko tak jak Broda napisał szkoda że nie ma tego emblematu TITAN na atrapie . Podobają mi się te detale które dodajesz do modeli , świetnie go dopieszczają .

JACEKPOMOC

Znany użytkownik
Reakcje
1.550 5 0
Ciekawa kompozycja i staranne wykonanie.Duż funkcjonlność pojazd.Masz solówke i konia do cieżkiego transportu.Podoba mi sie duży hds.Super(y)

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.222 387 20
Kolejny bardzo ciekawy zestaw zrobiłeś. Masz fajne pomysły, a i wykonanie bardzo dokładne. Podoba mi się taka praca. (y)

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.640 67 1
Tam na tym pomorzu to jakaś promocja na mercedesy była czy co ? :D Ten mi się w takim układzie bardzo podoba . Dobrze spasowany HDS i dość duży i ta skrzynia fajnie wysunięta . Siodło od zabudową to dla mnie niezła niespodzianka . Taką zabudowę do tej pory tylko na zlocie Master Truck widziałem .