• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Kolekcja Kamil Ch

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.623 67 1
Nareszcie puściłeś tą kierownicę i wyłączyłeś testy :D Fajny model , podoba mi się . Zresztą zawsze te pojazdy o czterech osiach budzą we mnie respekt . Czuć od nich tą moc .

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.191 387 20
Ciekawie wygląda ten holownik. Dużo oznaczeń i szczegółów. Lubię tak wykonane modele.

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.191 387 20
Ciekawie zrobiony ten zestaw. Fajnie wyglądają te dodatki. Dzięki nim zestaw nabrał realności. Jeszcze tylko zarejestrować i w drogę.

marpama28

Znany użytkownik
Reakcje
54 4 0
Duży plus za kable, obrysówki i ogólnie za konfiguracje. Jedyne co warto jeszcze pomalować to rygle w kontenerach. A tak to zestaw idealny żeby ważyć 60 ton :D

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.623 67 1
No kapitalnie wygląda z tymi kontenerami . Fajnym akcentem są tuningi w NL stylu . Teraz zdała by się do niej jakaś stonoga żeby sobie takie dwie puszki wozić :D
U mnie szef ostatnio w podobną konfigurację zainwestował tylko że na manie . Doszliśmy do wniosku że będzie dużo palił to stwierdził że jak będą 2x20 to koszta paliwa nie graja roli :D