• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja kolekcja jarekom

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.597 67 1
Trzeba przyznać że ten actros ma świetne żywe kolory na sobie . Bardzo mi się podoba taka pomarańczka . Ciekawe czy wypuszczą wiecej modeli w malowaniu tego przewoźnika bo z tego co się orientuje to mają każdą markę we flocie .

L

LUKASZ 87

Gość
Waberers jest kapitalny , ale za długo się czaiłem na niego ( wysprzedany już ) , na Actrosa tez mam smaka , widać ich zestawy czasem w PL , mimo swoich małych niedociągnięć AWM ma wiele ciekawych malowań które można zobaczyć w realu dość często - też czekam za paczką z AWM-ami :-D

OP
OP
jarekom

jarekom

Znany użytkownik
Reakcje
739 2 0
W 1934 powstała Firma Kloiberg Transporte. Początkowo zajmowała się przewozem drewna , ale z biegiem czasu przekształciła się w firmę logistyczną. Na dzień dzisiejdzy posiada 150 ciągników, 300 naczep kontenerowych, 70 naczep mega, dźwig 42 tony, ładowarki itp. sprzęt do obsługi terminala.

D90_37777[1].jpg

IMG_1281.JPG

IMG_1283.JPG

OP
OP
jarekom

jarekom

Znany użytkownik
Reakcje
739 2 0
Firma Wiesbauer założona przez 2 braci w 1971 roku. Przez cały czas istnienia , firma unowocześniała swój park dźwigów i zestawów do transportu ponadgabarytowego.
Firma Herpa natomiast wypuściła model najnowszego Volvo w konfiguracji 8 x 4 z pięcioosiową naczepą.

IMG_5548.JPG

IMG_5554.JPG

IMG_5561.JPG

IMG_5566.JPG

IMG_5573.JPG

piter_wxc

Znany użytkownik
Reakcje
68 0 0
Szczęka mi nie opada , bo też takiego mam...na uwagę zasługuje całkiem przyzwoicie wykonana wieża za kabiną. Natomiast rozczarowuje bela w naczepie , ale to już minus , który jest znakiem firmowym herpy...żenada. Tym bardziej że cena modelu jest paskudnie wysoka, i przydałoby się odpowiednie wykończenie.

DamLen

Znany użytkownik
Reakcje
1.503 11 0
Pierwszy model nowego Volva w wersji do nadgabarytów wyszedł Herpie nawet nieźle. Starannie wykonana wieża za kabiną jest zdecydowanie najciekawszym elementem modelu.

Reakcje
11.597 67 1
Jak dla mnie jest to bardzo ciekawy model pomimo paru niedociągnięć . Miło się na niego patrzy a swoim malowaniem i kolorem bardzo przyciąga uwagę . Konfiguracja również na bardzo duży plus .