• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja kolekcja jarekom

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.599 67 1
Model bardzo ładny , gości także i u mnie . Widzę w porównaniu z oryginałem że trzeba bibendumy i trąby dokleić . Jedyny minus tego modelu to kontener . Według zapowiedzi miałby całkiem inny , a jest w malowaniu firmy co jak myślę nie ma miejsca w oryginale .

RYSA13

Znany użytkownik
Reakcje
38 4 0
Widać że Herpa się postarała i wyszło im całkiem fajnie odwzorowanie oryginału. Gratuluje modelu bo bardzo fajnie wygląda z tym kontenerem (y).

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.131 387 20
Ciągnik rewelacyjny. Świetnie wygląda w tym dwukolorowym malowaniu. No i jest trzyosiowy, a to nie często się zdarza w połączeniu z kontenerem.

OP
OP
jarekom

jarekom

Znany użytkownik
Reakcje
739 2 0
Cieszy to że Firma Weberers dokupuje nowy tabor. AWM pokusił się o wykonanie zestawu z nowym ciągnikiem Volvo. Pozostaje czekać na zestaw z Actrosem, albo samemu zrobić.

IMG_4965.JPG

IMG_4967.JPG

IMG_4971.JPG

IMG_4975.JPG

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.599 67 1
Model fajny i chyba także będę musiał się w niego zaopatrzyć bo mam poprzednika . Jedyne co mnie w nim się nie podoba to stare podwozie . Jak nigdy dotąd na to tak bardzo uwagi nie zwracałem tak dziś mnie razi . Chyba trzeba będzie kupować tylko te wypustu co mają międzyosie .

maciek66

Znany użytkownik
Reakcje
636 4 0
Model ogólnie fajny sam również go posiadam, ale poza podwoziem to AWM dał ciała, z kolorem nadkoli i stopnia. Nie wiem co im strzeliło z tym jasnym szarym, bardzo szpetnie to wygląda.

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.131 387 20
Ciekawie się prezentuje ten zestaw. Z Waberersów to można uzbierać fajną podkolekcję.

DamLen

Znany użytkownik
Reakcje
1.503 11 0
Eh, to AWM... Już się nawet przez moment zastanawiałem nad zakupem, gdy go pierwszy raz ujrzałem na Shluterze, ale podwozie to jednak masakra. :( Z jednej strony wypuszczą coś ekstra, a z drugiej to spierniczą.

Sebastian CH

Znany użytkownik
Reakcje
6 0 0
Scania wygląda rewelacyjnie. Może z inna puszka prezentowałoby się jeszcze ciekawiej ale i teraz nie ma się do czego przyczepić. Co do Volvo to faktycznie troszkę dziwnie. coż czasem lepiej czasem gorzej ale i tak warto mieć.

UniQue

Aktywny użytkownik
Reakcje
374 2 0
Oo panie:-D nie chcesz się go przypadkiem pozbyć??:-D jak by co to wiesz już do kogo się zgłosić:) a tak po za tym, bardzo mi się podoba ten brzydal, ładne malowanie (y)

kacperR

Znany użytkownik
Reakcje
43 0 0
Na formę kabiny nowego Actrosa, którą wypuściło AWM nie ma co narzekać mi się wydaje, natomiast osprzęt ramy.... moim zdaniem pozostawia wiele do życzenia :(.