• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
  • Uprzejmie informujemy, że forum będzie niedostępne od godziny 22 w dniu 11 lutego 2025 do godzin popołudniowych 12 lutego 2025. Będziemy prowadzili prace administracyjne na serwerze. Pozdrawiamy Administracja.

Kolekcja kolekcja jarekom

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.131 387 20
Ciekawy ten zestaw. Nowe Volvo wygląda świetnie, szczególnie z tymi nowymi halogenami.

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.489 109 2
Świetne Volvo , a prawda taka że co by do Volvo nie podpiąć będzie idealnie , to po prostu model bliski ideału.;)

UniQue

Aktywny użytkownik
Reakcje
374 2 0
cudeńko!! wrrr, dla czego ja go jeszcze nie mam? :D dobre pytanie, trzeba obrać ten model na celownik :p świetnie dobrane kolorki, myślę ze model wart swojej ceny a chyba cena oscyluje coś koło 110 zł za nowy :p

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.604 67 1
Cały czas się bronię przed tym modelem , ale po twojej prezentacji moja słaba silna wola jest w kryzysie . Chyba trzeba będzie się złamać :D Fajny model .

lotus102

Znany użytkownik
Reakcje
2.247 7 3
Wielkim plusem dla Volvo jest to jak Marcin napisał że wszystko do niego pasuje ,czy puszka ,kontener (y).Model bardzo ładny .(y):)

piter_wxc

Znany użytkownik
Reakcje
68 0 0
Kolejne Volvo i kolejne zachwyty....no cóż jak dobrze zrobią, to jakby go nie zestawić (co pisali poprzednicy) to i tak to volvo dobrze wyglądać będzie...

OP
OP
jarekom

jarekom

Znany użytkownik
Reakcje
739 2 0
Była wzmianka o firmie Nordtank więc model tego przewoźnika. Długo na niego czekałem , aż w końcu nadarzyła się okazja do zakupu.

IMG_3799.JPG

IMG_3800.JPG

IMG_3801.JPG

UniQue

Aktywny użytkownik
Reakcje
374 2 0
Całkiem całkiem :) w sumie nie jestem fanem scanii z dziobem :p ale wygląda całkiem spoko, cysterna spożywcza mi się podoba, tak że duży plus do naczepy :)

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.131 387 20
Pięknie zrobiony ten zestaw. Wszystko ma na swoim miejscu łącznie z tylną belką.(y)

DamLen

Znany użytkownik
Reakcje
1.503 11 0
NordTanki to jedna z ciekawszych serii herpy. Niemal każdy mi się podoba. Nowe Volvo od Stermanna świetnie prezentuje się w ich barwach i wielki plus dla Herpy, że postarała się o oryginalne Volvowskie orurowanie.

Ogur

Aktywny użytkownik
Reakcje
31 2 0
Scania T z cysterną świetnie się komponuje, super zestaw a jeszcze w malowaniu tej firm MODZIO :)