• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja kolekcja jarekom

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.131 387 20
Pięknie wygląda ten zestaw. Spożywcza cysterna idealnie spasowała się z nowym Volvo. Kapitalny zestaw.(y)

DamLen

Znany użytkownik
Reakcje
1.503 11 0
Czarny zderzak dość szczególnie wyróżnia ten model. Model skromny, ale konfiguracja bardzo udana.

RYSA13

Znany użytkownik
Reakcje
38 4 0
Model bardzo przyjemny dla oka i fajnie się prezentuje z cysterną, zastanawia mnie tylko taka rzecz, że zderzak szary kojarzy mi się z uboższą wersją a czarny grill - atrapa ze słabszym silnikiem chyba do 540 koników, natomiast blenda ma wstawkę niklowaną srebrną czy jak to tam zwał :) która kojarzy mi się z mocniejszą od 540 koników i srebrnym grillem (atrapą) bardziej wypasioną wersją.
EDIT: Poszukałem troszku w necie i faktycznie jest taka wersja ale jest ona z szarymi dodatkami i słabsza wersja chyba 460 konna a herpa dała niklowany dodatek na blendzie :D co mnie troszku zbiło z tropu :cool:.

Ostatnio edytowane:
OP
OP
jarekom

jarekom

Znany użytkownik
Reakcje
739 2 0
No to teraz zadałeś pytanie!! Nie znam się na takich niuansach, ale Marcin ma blisko do dilera więc może jak by znalazł minutkę to by podpytał.
Dzisiaj kolejny Hoyer , tym razem Daf.

IMG_3887.JPG

IMG_3889.JPG

IMG_3918.JPG

mafo

Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.131 387 20
Kolejny ciekawy model. Fajnie wyglądają tu chromowane "buciki".

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.489 109 2
Model bardzo przyjemny dla oka i fajnie się prezentuje z cysterną, zastanawia mnie tylko taka rzecz, że zderzak szary kojarzy mi się z uboższą wersją a czarny grill - atrapa ze słabszym silnikiem chyba do 540 koników, natomiast blenda ma wstawkę niklowaną srebrną czy jak to tam zwał :) która kojarzy mi się z mocniejszą od 540 koników i srebrnym grillem (atrapą) bardziej wypasioną wersją.
EDIT: Poszukałem troszku w necie i faktycznie jest taka wersja ale jest ona z szarymi dodatkami i słabsza wersja chyba 460 konna a herpa dała niklowany dodatek na blendzie :D co mnie troszku zbiło z tropu :cool:.
Rafał chyba masz ostatnio za dużo czasu :ROFL::ROFL::ROFL::ROFL:

Świetny jest ten Daf proste malowanie a przyciąga wzrok.(y)

DamLen

Znany użytkownik
Reakcje
1.503 11 0
No po prostu uwielbiam te krótkie podkontenerówki, do brzydala z wodogłowiem jak znalazł. :D Ostro wziąłeś się za Hoyery, jest tu co zbierać.

mafo

Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.131 387 20
No to rośnie kolejna podkolekcja. Te Hoyery są świetne. Coraz bardziej mi się podobają.