• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja kolekcja jarekom

DyrdekHz

Znany użytkownik
Reakcje
6 0 0
Tył belki da się samemu poprawić poprzez dodanie kilku kalek (co nie zmienia faktu że w takim modelu Herpa powinna zrobić to sama) ale bardziej razi mnie żółty pas na masce, w rzeczywistości ma gładsze przejście pomiędzy kolorami a tutaj krawędź jest bardzo widoczna. Mimo wszystko ciekawa pozycja. (y)

DamLen

Znany użytkownik
Reakcje
1.503 11 0
Scania bardzo przypadła mi do gustu, gdy wpierw zobaczyłem zdjęcia oryginału. Przede wszystkim za ciekawy motyw. Model jednak już w dniu wydania odstraszył mnie ceną, nie mówiąc o tym co w tej chwili jest na ebay. Całość bardzo mi się podoba, choć niedociągnięcia trochę psują efekt.

kacperR

Znany użytkownik
Reakcje
43 0 0
Bardzo interesujące ostatnie trzy prezentacje, każdy model ma w sobie coś wyjątkowego, mianowicie najbardziej podoba mi się chyba Volvo z Anhalt'u zważywszy na kolor, zawsze te samochody rzucały się w oczy na drogach Niemiec. Galliker z kolei podoba mi się również za sprawą koloru ale przede wszystkim tył naczepy wygląda ciekawie, fartuch pod zderzakiem dodaje sporo uroku za sprawą napisu Lamberet.

Reakcje
11.578 67 1
Trzeba przyznać że w tym roku modele herpy które wychodzą w edycji Szwajcarskiej biją na głowę to co robią normalnie . Ta scania jest wyśmienita . Piękny kolor i do tego bardzo ładne malunki kobiet na kabinie . Podobają mi się także te zdjęcia z mini konwoju .