• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja kolekcja jarekom

OP
OP
jarekom

jarekom

Znany użytkownik
Reakcje
739 2 0
Witam
Kolejny w kolejce to Terminator. Scania nie tak ładna jak poprzednia ale postanowiłem ja nabyć. Rozczarowałem się trochę jak ten model doszedł do mnie. W porównaniu z nadrukiem poprzedniej Scanii to blado się prezentuje.

IMG_6342.JPG

IMG_6345.JPG

IMG_6348.JPG

IMG_6351.JPG

IMG_6354.JPG

FH-12

Znany użytkownik
Reakcje
2.249 5 1
"Elektronicky Mordulec" wygląda trochę biednie w porównaniu do poprzednich ciągników. Jednak bardzo spodobało mi się kremowe wnętrze i biały grill ze srebrnymi wstawkami.

Reakcje
11.578 67 1
Jak dla mnie ma zbyt dużo bieli na sobie , może parę chromowanych dodatków tak jak ma to miejsce w 1:1 by ją ożywiło . Bo generalnie całkiem ładnie się prezentuje .

Ostatnio edytowane:

DamLen

Znany użytkownik
Reakcje
1.503 11 0
Scania faktycznie wygląda ubogo w porównaniu do poprzednich, motyw jest genialny, ale mógłby być trochę bogatszy żeby pokryć większą część kabiny. Taki to już jednak urok białych modeli, nie zawsze wyglądają do końca estetycznie. Najlepszy jest napis Hasta la vista. :cool:

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.069 387 20
Bardzo fajnie spasowany model. Kolorystycznie też. Pięknie wyglądają czerwone piasty ciągnika w połączeniu z czerwonym zderzakiem. Podobnie w wannie, zieleń piast idealnie komponuje się z zielenią podwozia. Podoba mi się ten zestaw. (y)