• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Kolekcja ciężarówki schyłku PRLu

piter_wxc

Znany użytkownik
Reakcje
68 0 0
Steyr z poprzedniej prezentacji udał ci się idealnie, do kipra nasyp czegoś i będzie git - zawsze można wysypać. Avia też zrobiona z pomysłem i prezentuje się również bardzo realistycznie. Prawdę mówiąc - widać,że trochę czasu to zajęło i efekt bardzo dobry. Gratuluję.

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.943 387 20
Bardzo ciekawie wyglądają po waloryzacji. Podoba mi się takie prezentowanie modeli. Ja jeszcze tak nie umiem, ale może kiedyś...;)

mafo

Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.943 387 20
Powiem, że jestem pod wrażeniem. Pięknie przerobiłeś tego rocowskiego Steyra. Waloryzacja dodała mu niesamowitego realizmu. Podoba się. (y)(y)(y)

mafo

Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.943 387 20
Piękne te modele. Nie dość, że rzadko widywane to jeszcze waloryzacja kładzie na kolana. Wyglądają jak w rzeczywistości. Gratuluję posiadania. (y)(y)(y)