]Szkoda, że nie ma fotki tej drugiej lokomotywy, bo to chyba jakaś dziwna przemalowanka: wygląda na nowoczesnego diesla w malowaniu DR z czasów NRD. Ciekawe, czy ta 212 też stacjonuje we Frankfurcie nad Odrą, jak kilka 243, z których dwie udało mi się złapać w drodze powrotnej z Dortmundu. Nigdy jej tam nie widziałem, ale za często tam nie bywam (te 243 widywałem we Frankfurcie już kilka razy w ciągu ostatnich paru lat).[/QUOTE]
Ten diesel to ER20, (223 154) gdzieś na forum już umieszczałem fotkę tej lokomotywy... mam nadzieję że się nikomu nie narażę jak jeszcze raz wrzucę to zdjęcie. To jest okleina..
a ta lokomotywa 143 001 (taki jest jej prawidłowy numer) stacjonuje we Frankfurcie... tylko przeważnie stoi na innych torach niż reszta 143 które widział Pan we Frankfurcie.
Ten diesel to ER20, (223 154) gdzieś na forum już umieszczałem fotkę tej lokomotywy... mam nadzieję że się nikomu nie narażę jak jeszcze raz wrzucę to zdjęcie. To jest okleina..
a ta lokomotywa 143 001 (taki jest jej prawidłowy numer) stacjonuje we Frankfurcie... tylko przeważnie stoi na innych torach niż reszta 143 które widział Pan we Frankfurcie.
-
1
-
1
- Pokaż wszystkie