• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kilka moich fotek

OP
OP
przemek77

przemek77

Znany użytkownik
Reakcje
1.158 7 0
Pożegnanie.
W związku z uwagami kolegów z forum postanowiłem zamknąć temat i więcej nie dodawać moich beznadziejnych nie ostrych, źle wykadrowanych zdjęć. Nie zamierzam przestać fotografować koleji a fotki będą na google+ po zakończeniu tworzenia albumu podam jeszcze linka do tego zbioru Może ktoś będzie chciał zajrzeć

Jarząbek

Znany użytkownik
Reakcje
1.590 73 0
A co to za fochy? A czym Ty się przejmujesz - tym, że kilku osobom nie pasują Twoje zdjęcia? A są tacy, którym pasują.... nawet jeżeli nie wszystkie to część.
Dzięki Twojemu zdjęciu z Rembertowa przypomniałem sobie o pociągu pancernym.
A "wybitnych znawców sztuki fotografii" odsyłam na galerie gdzie fachowiec jeden lepszy od drugiego, nawet nie w fotografii a chyba w geometrii.
W myśl starego powiedzenia "psy szczekają karawana jedzie dalej" ..... nie przejmuj się i czyń swoją powinność. :)

Andrzej Harassek

Moderator For Prawdziwa Kolej Koleje Innych Krajów
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
12.178 504 30
Całkowicie zgadzam się z kolegą Jarząbkiem, nie ma co strzelać fochów. Ale z drugiej strony wielu z nas przydałoby się troszkę krytycznego spojrzenia na własne dzieła przed ich wrzuceniem na forum...

Kpt. Nemo

Łowca cech
Donator forum
Ekspert
Reakcje
21.198 508 29
Pożegnanie.
W związku z uwagami kolegów z forum postanowiłem zamknąć temat i więcej nie dodawać moich beznadziejnych nie ostrych, źle wykadrowanych zdjęć.
Których kolegów, jesteś mężczyzną bierzesz krytykę na klatę i działasz dalej.
Mnie zainteresowała doczepka do WM15, nie widziałem takiej, masz jakąś fotkę z bliska, a może bywa częściej, w tym miejscu i mógłbyś jej zrobić bardziej szczegółowy portret.

OP
OP
przemek77

przemek77

Znany użytkownik
Reakcje
1.158 7 0
OK Skoro tak to będę dalej działał w tym temacie. Co do doczepy to niestety lepszych zdjęć nie mam. Przyjechali w momencie kiedy ja musiałem już odjechać, a czy są tam częściej... nie wiem ja tam byłem tylko przejazdem

Ostatnio edytowane:

Harry Potter

Znany użytkownik
Reakcje
2.739 78 12
He he he... Przemo widzę, że dziś na WPT byłeś:D:D:D. Nie wiem jak daleko dotarłeś, ale jeśli Cię to interesuje,to koło p.o.W-wa Toruńska widziałem (chyba) odstawionego Falns'a w malowaniu żółto niebieskim Z Cargo.

ps. na zdjęcie załapał się zmiennik:gwizd:

Harry Potter

Znany użytkownik
Reakcje
2.739 78 12
IMG_20151129_183031.jpg

Dziś wracając z pracy trafił się w Mińsku Mazowieckim taki widok.
Na ładowni następował rozładunek takiegoż to wagonu. Ładunek stanowiło to białe coś (transformator w częściach czy co??)...
Ktoś wie co to za wagon??

Pozdrawiam z MMz

matis_kr

Znany użytkownik
SMK Katowice
NAMR
Reakcje
152 1 0
Wagon Uaai typu 603Z lub 603Za. Pierwszy typ (603Z) został wyprodukowany w "Pafawag"-u w 1963r. na zamówienie resortu energetyki, a drugi został zbudowany w Chorzowie w 1982r. dla wrocławskiego Zakładu Remontowego Energetyki oraz miał możliwość zamontowania sprzęgu samoczynnego oraz hamulca systemu Oerlikona. Przynajmniej na taki wygląda.

Harry Potter

Znany użytkownik
Reakcje
2.739 78 12
Czy ja wiem czy całonocna obsesja...
Po prostu jutro pewnie przy okazji zakupów podjadę na ładownie i obfoci się go za dnia... Takie dwa w jednym:D:D:D

Pozdrawiam z MMz