• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kilka moich fotek

Reakcje
2.739 78 12
Widzę, ze w sobotę byłeś na Wschodniej:) Widziałem go przelotem w Pruszkowie...i nie powiem, całkiem nieźle się prezentował ten skład w przelocie...
Tylko tak na podstawie zdjęcia można zacząć współczuć manewrowym... przy przetaczaniu składu na trupa, osłona sprzęgu może stanowić "delikatny" problem:gwizd:

Harry Potter

Znany użytkownik
Reakcje
2.739 78 12
DSCN7286.JPG
DSCN7287.JPG
DSCN7289.JPG

Wyjazd STADLERa FLIRTa z szopy KM na Grochowie na otwarcie fabryka w Siedlcach we 09.2007.
Tabor "TILO" z pogranicza Szwajcarsko-Włoskiego. Sprzęt na cholu z powodu braku dopuszczeń w PL

Pozdrawiam z MMz.

Harry Potter

Znany użytkownik
Reakcje
2.739 78 12
No... faktycznie... Mam nadzieję, że mnie rozgrzeszysz... już robiłem zjazd do wyra, więc zwalę to na okoliczności:gwizd: Przez przypadek, to nawet fotę dwa razy wrzuciłem:D:D:D.

ps. dzięki za zwrócenie uwagi:)