• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Katastrofy i wypadki

Bolutek

Znany użytkownik
Reakcje
1.644 381 7
Najlepiej wypadek skomentował słynny już z wypowiedzi Rynek Kolejowy - "Przyczyną były prace manewrowe na bocznicy nie należącej do PKP PLK...".
Gdyby prac manewrowych nie było - wypadku by nie było. Gdyby pociągi nie jeździły to by się nie wykolejały :eek:...
Ktoś postawił nastawnię PLK na bocznicy nie należącej do PLK i lokomotywa PKP Cargo po prostu miała tego dość!...:mad:...

Ostatnio edytowane:

Pantograf

Znany użytkownik
Reakcje
1.014 63 25
Z tym szmatławcem nie warto mieć nic wspólnego. Nawet nie klikam w ich linki. Miałem już z nimi zatargi. To się posr...li, brak argumentów na kradzież moich fot i wykorzystanie do artykulow skończyło się wulgarna wiadomością do mnie od jednego z redaktorów. Gdzie tylko mam okazję wystawiam im opinie na jaką sobie zasłużyli. Nie dosc że piszą bzdury mikoli to jeszcze ich gazeta nawet d... Się nie podetrze.

Wybaczcie ale jak słyszę o RK to aż mi się granat odbezpiecza.

Harry Potter

Znany użytkownik
Reakcje
2.813 79 12
Co do przywłaszczania sobie zdjęć itp się nie wypowiem, ale przyznać muszę, że poziom serwisu branżowego mocno zaczyna się obniżać. Nawet jak się czyta niektore rozmowy z rzecznikami prasowymi firm kolejowych, to widzi się nazwiska osób, ktore były członkami redakcji. Nowi pracownicy chyba kolej znają z obrazka... Takie mam wrażenie...

Pozdrawiam,...

ps. ten problem chyba tyczy się nie tylko tego tytułu...

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Koleje w Polsce 0
Koleje w Polsce 84