• Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Modele IV Trybunały Modelarstwa Kolejowego - Piotrków 2017

Misiek

Znany użytkownik
NAMR
Reakcje
6.354 145 0
A, czyli była w połowie na sali, w połowie na półpiętrze ;) To by się zgadzało. :D

Co nie zmienia faktu, że mogła stać na sali - prezentacja i wykonanie lepiej pasowało do wystawy i zapewne miała więcej widzów oglądających niż potencjalnie chętnych do kupienia.

Reakcje
1 0 0
Co Ciebie tak boli ta giełda? Masz swój świat przy makiecie. Makieta była praktycznie w samym głównym wejściu, do hali to jej było bardzo daleko więc nie chrzań. Znajdę zdjęcia to specjalnie wkleję żebyś nie siał niestworzonych rzeczy. W przyszłym roku jeśli umiesz czytać ze zrozumieniem giełda ma być na piętrze więc nie musisz na nią patrzeć i nie będzie Cię w oczy szczypać. Przy okazji , byłem na wszystkich edycjach i półpiętra w szkole nie zauważyłem. Coś przegapiłem?

jpyt

Aktywny użytkownik
Reakcje
4 0 0
Ale dyskusja nad tą giełdą rozpętała się była...

Chyba wszystkim powinno zależeć na ściągnięciu jak najszerszego grona zwiedzających i rozszerzaniu się całej imprezy a nie tylko podnoszeniu jej rangi.

Ja powiem od drugiego końca.
Jestem co miesiąc na giełdzie w Sosnowcu. Raz jest takse, raz jest srak. Szału nie ma.
Ostatnio organizatorzy stworzyli w sali obok pokazy makiet. Było ich dosłownie kilka, ale imprezaczostała odpowiednio rozreklamowana i poprzez makiety dodano do elementu "kup se" element " popatrz se".
I co? Ludzi 500% więcej. Całe rodziny przychodziły. Ruch zrobił się jak na dworcu :).
I chyba wszyscy zadowoleni.

I chyba giełda przy trybunałach tylko na plus tej imprezie wyjdzie.
A anonimowi PW bluzgacze niech zorganizują w centralnej
Polsce giełdę modelarską dwu-trzy dniową.
Kto na to przyjedzie w czasach allegro, ebaya, e-zakupów i działu giełda na forum?

misterZ

Aktywny użytkownik
Reakcje
480 4 1
Giełda przewidziana jest na sobotę, ale nic nie stoi na przeszkodzie pociągnąć i w niedzielę.
Kwestia podejścia do tematu sprzedających i potencjalnych klientów.
Jeśli będą chcieli mogą pohandlować 2 dni. ;)

Kpt. Nemo

Łowca cech
Donator forum
Ekspert
Reakcje
21.575 513 29
Ta sobie dziś podczas nagłego ukrwienia mózgu, pomyślałem że giełda to może niekoniecznie, ale porządne warsztaty modelarskie,to by się przydały, przy okazji imprezy na którą większość czeka z niecierpliwością.
Zbyszek Molenda zapewnił mnie że chętnie pomoże i weźmie w nich udział.