• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Iro-serwis, pojazdy komunalne irokez46

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.708 387 20
Wykonanie, jak zwykle rewelacyjne. Modele wyglądają tak jak w 1:1. Piękna prezentacja.

pj-pauli

Znany użytkownik
Reakcje
142 8 0
No przysypało was tam na wschodzie tej zimowej-wiosny :) scenka jak z niemieckiej autostrady, dwa pługi obok siebie. Man-ik z tej prezentacji wygrywa, jak dla mnie.

Michał Type_r7

Moderator działu Modelarstwo Samochodowe
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
14.013 158 2
Panie, ale sypnęło... chłopaki będą mieli co robic. Tylko, żeby im paliwa nie zabrakło.

tuniu32

Znany użytkownik
Reakcje
81 0 0
Ale Piotrek dopieściłeś tego MANA(y) .Widze że IRO-SERWIS się rozwija w dobrym kierunku.Ja bym jeszcze przemalowal tego MANA ze ZŁOMEXu na pomarańczowo i dołączył do firmy:)

Maverick

Znany użytkownik
Reakcje
396 37 5
Podoba mnie się. (y) Jak Cię znam to zaraz baza tak się rozwinie, ze dioramkę będziesz musial zrobić wielką ja stól do ping ponga. :D

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.136 108 2
Bardzo ładny model, klasyka gatunku, dodałbym mu jeszcze biało czerwone odblaski na kabinie dwa pasy pionowe z przodu.;)

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.708 387 20
Manik jak żywy. Pięknie zrobiony. Taki prosto z naszych ulic.

piter_wxc

Znany użytkownik
Reakcje
68 0 0
A przeszczep z KIBRI? Cholewka fajnie to wychodzi i muszę w końcu też coś takiego wystrugać. Jeszcze byś go Piter trochę ubrudził wewnątrz, ale tylko trochę.

OP
OP
Irokez46

Irokez46

Znany użytkownik
Reakcje
11.436 47 0
Ogólnie cały model to firma R+H.Zabudowa to chyba jedna dla Kibri, Roco i Herpy.Środek jest zrobiony, zdjęcia zaprezentuję razem z drugim bramowcem.

jarekom

Znany użytkownik
Reakcje
726 2 0
Przez podkreślenie linii podziału model zyskuje na wyglądzie. Także podwozie podrasowałeś i słusznie , widać szczegóły. No i ta siatka. Nic dodac nic ująć.