• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Iro-serwis, pojazdy komunalne irokez46

OP
OP
Irokez46

Irokez46

Znany użytkownik
Reakcje
11.436 47 0
Co sprawiło że zdecydowałem się na Wikinga? Chyba fakt że nikt inny nie zrobiłe tego samochodu a po obejrzeniu identycznego w oryginale jakoś mi się spodobał.

wrocek

Znany użytkownik
Reakcje
3 0 0
Irokez komunalki z Twoim "dopieszczeniem" super,a z tym złomexem w tle rewelacja.
Jest jedno co daje do myślenia,czemu mesiek w tle śmiga po torach;)

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.136 108 2
Rewelacja Man F8 wygląda rewelacyjnie , koła pasują do niego idealnie, do tego jest w końcu trochę bardziej pobrudzony, a to plus.
Daf CF ja Ci się kiedyś znudzi to rezerwuje go sobie już dziś, R-e-w-e-l-k-a po prostu.Tylko trzeba mu stopnie z tyłu dorobić i ideał.
Natomiast zamiatarka w ogóle mi nie leży chyba przez te nie pomalowane lampy.;)

OP
OP
Irokez46

Irokez46

Znany użytkownik
Reakcje
11.436 47 0
Natomiast w F8 bardzo mi się podoba to okopcenie na zabudowie .
Stary samochód, już na końcówce swojej pracy w firmie.Okopcenia tego typu widywałem nie raz i muszę przyznac że mi się podobają.

Natomiast zamiatarka w ogóle mi nie leży chyba przez te nie pomalowane lampy.;)
Mi też się to nie podoba, ale nie zawsze musi wszystko wyglądać identycznie.Ogólnie kiedyś jeszcze dojdzie tam szczota tak jak na tym zdjęciu.

22111.jpg

dobrowolski.com.pl

tuniu32

Znany użytkownik
Reakcje
81 0 0
Piekny ten DAF CF u mnie w ALBIE parę sztuk takich śmiga tylko maja troszkę inny układ tylnych kół ;).Co do zmiotki to jest tak w oryginale z tymi lampami bo u mnie w firmie są takie dwie jak będę mial chwile czasu to porobie zdjecia tylko na ta chwilę to są piaskarki.