• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Iro-serwis, pojazdy komunalne irokez46

RYSA13

Znany użytkownik
Reakcje
37 4 0
Piotrek nie wiem czy wzorowałeś się na modelu 1:1 ale może jakieś paski odblaskowe czerwono-białe na ten zderzak lub kabinę bo jakoś ten sam biały zderzak... hmm cały szary chyba ładniejszy. Model z białą kabiną wygląda jak dla mnie lepiej może dla tego że też mam podobnego w planach gratuluje wykonania (y) jak zawsze na wysokim poziomie ;).

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.689 387 20
Widzę, że Warszawa szykuje się do ataku zimy. Może tym razem nie zaskoczy drogowców. :podstepny:
Scania bardzo ciekawa i ładniej się prezentuje od tego MB. Nawet bez osprzętu.

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.126 108 2
Nie wiem co was do tego śniegu tak ciągnie , jeszcze spadnie na święta tylko wielkanocne ;););):):):)

Scania wyszła bardzo fajnie , chyba muszę swoją lekko utytłać, a Merca też sobie zamówiłem bo bardzo mi się podoba (y)(y)(y)(y)

marpama28

Znany użytkownik
Reakcje
54 4 0
Scania super tylko z tą 3 toś trochę przesadził :D Gdzie ta Scania a gdzie norma EURO 3 ;P Bardzo fajnie się prezentują. Może by jeszcze jakieś halogeny na dach dalekosiężne bo przy pługach to dość częsty widok. No i proszą się o jakieś kalki z nazwą firmy ;)

herbi

Znany użytkownik
Reakcje
2.195 2 0
Scania pierwsza klasa. Tylko na arak zimy czekać. Zmień tylko miejsce tych świateł, daj je na kabine. :)

Marek P

Znany użytkownik
Reakcje
12 0 0
Bardzo realistycznie wyglądają oba samochody, jeszcze nie raz w tym roku będą miały okazje zwalczać gołoledź.:)