Żebyśmy się dobrze zrozumieli, ja (póki co) nie twierdzę, że Mirek jest oszustem i naciągaczem na kasę. Wiele osób otrzymało prędzej, czy później zamówione elementy, jednakże liczba oczekujących jest długa i nie słychać, żeby coś się jakoś szczególnie ruszyło, także trzeba się wykazać dużą dozą cierpliwości. Ja czekam na swoje zamówienie ponad rok, a miało być gotowe w czasie 2-3 miesięcy i chcę dodać, że nie są to takie drobiazgi, jakie np. zamówił krzychu12231, lecz bardziej zaawansowany i kilka razy droższy temat. Przez ten czas wykazywałem się zrozumieniem i cierpliwością, która się definitywnie kończy. Ok, można mieć problemy zdrowotne, rodzinne i różne inne- rozumiem kolejne tygodnie, miesiące obsunięć- nic nie mówiłem, czekałem. Jednak są pewne granice, jeżeli ktoś nie jest w stanie czegoś zrobić, to otwarcie to mówi i wspólnie dochodzimy do jakiegoś porozumienia (realne i definitywne przesunięcie daty realizacji lub rezygnacja i zwrot pieniędzy), a nie z każdą rozmową zapewnienia, że jeszcze chwilka i będzie na 100% gotowe, po czym cisza. Dobrze by było wiedzieć na czym się stoi, nie wspominając już, że konwersja była opłacona z góry i to w tym samym dniu, w którym się umówiliśmy, a nie po roku... Ja swoją sprawę chcę ostatecznie zakończyć w najbliższych kilku tygodniach. Albo model, albo zwrot pieniędzy. Mam nadzieję, że uda się to załatwić polubownie (staram się nawiązać kontakt!) i nie będę musiał przejść do ostateczności...