Witam.
Po wielu próbach dzisiaj się udało. Pogadałem sobie z organizatorem w osobie Pani Baśki i śpieszę z info.
Wreszcie otrzymałem plan hali gdzie będą "kolejki". Zamieszczę go jutro (jak się uda) lub wyślę wszystkim zainteresowanym na prywatnego maila, aby "wrysowali" swoje potrzeby. Niestety, plan przyszedł na moją skrzynkę w pracy, a wysłany na domową - gdzieś po drodze zniknął Jutro powtórka.
Generalnie miejsca jest dosyć, cały środek hali do "podziału". "Zaklepana" jest jedynie powierzchnia przy wejściach - to dla handlujących firm.
Wszyscy którzy chcą brać udział, powinni oprócz planu, określić strony z których mają być zwiedzający. Z budową "kanciapy" też nie ma problemu. Należy określić miejsce i powierzchnię tejże.
Zgłoszenia uczestników. Ostatecznym terminem jest dzień 8.09.2009r. Indywidualni wystawcy zgłaszają się sami bezpośrednio w MTP. Druki zgłoszeniowe będą w tym tygodniu zamieszczone na oficjalnej stronie Hobby. Można więc pobrać i wysłać do organizatora.
Pani Baśka potwierdziła wcześniejsze ustalenia odnośnie opłaty za grupę zorganizowaną (te 150 zł). Tak jak pisałem wcześniej, należy przesłać listę z nazwiskami uczestników "nieformalnej grupy" Jeśli chodzi o naszą "inicjatywę", to mogę się zająć listą. Pozostaje jeszcze sprawa przesłania zaproszeń. Mogą być wysłane do jednej osoby (tej odpowiedzialnej za daną grupę) i odbierane w dniu poprzedzającym otwarcie Hobby lub wysyłane na domowy adres bezpośrednio do każdego z uczestników. Myślę, że to drugie rozwiązanie było by "wygodniejsze". Potem jest niepotrzebne "zamieszanie" Sama wejściówka jest jednocześnie przepustką na wjazd samochodem na teren MTP. Należy jednak podać swój adres i określić ilość potrzebnych wejściówek. Tu proszę się wypowiedzieć i zdecydować.
To tyle. W związku z tym proszę o deklaracje swojego udziału (mowa o naszym "cyrku" ) i przesłanie rysunków swoich skrzynek do Przemka. Lista uczestników pewnie się nie zmieni - jednak potwierdzenie uczestnictwa było by wskazane. Tym bardziej, że trzeba zarezerwować noclegi i "żarcie" w bursie.
Ja przy okazji - oficjalnie zgłaszam swój udział
Pozdrawiam.
PS. osoby zainteresowane przesłaniem planu hali, proszę o podanie na PW swojego maila.