• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

HOBBY 2009 Poznań -spotkanie

Reakcje
0 0 0
W Poznaniu na dworcu parowozy będą o godzinie:
przyj. 7.01 i 15.23
odj. 8.25 i 17.12
Są to oczywiście pociągi planowe. Najwcześniejszy skład i ostatni to 3*Bh, natomiast pozostałe to 2*Bh. Peron 4a, czyli jak zawsze.

Oprócz tego specjalny w sobotę odj. 11.10 i przyj. 13.35, prowadzony przez Tr5.

Artur

Bob Budowniczy
Zespół forum
Donator forum
FREMO Polska
MSMK
H0e
Reakcje
7.794 138 3
Panowie a jak z dojazdem do Poznania od Warszawy?? Jakieś remonty przed Poznaniem i w nim??

Dzięki z góry.
Artur

Artur

Bob Budowniczy
Zespół forum
Donator forum
FREMO Polska
MSMK
H0e
Reakcje
7.794 138 3
Dzięki za info, akurat Warszawa - Sochaczew wiem jak wygląda zmagam się codziennie :), bardziej chodziło o okolice Poznania i tutaj odpowiedź otrzymałem, a korków w Poznaniu się spodziewam i na szczęście jestem do nich przyzwyczajony :), raz jeszcze dzięki za info.

Reakcje
10 0 0
Pozostal nam jeden dzien
Przypominam spotkanie uczestnikow forum w sobote 13,00
Prosze szukajcie baneru bialego z napisem forum w okolicach duzej makiety.
Prosimy sie nie bac podejsc, czesc uczestnikow forum zna sie osobiscie , a czesc tylko z forum , a czesc jest nowych uczestnikow tak jak ja i tak na dobra sprawe nie znam nikogo a chetnie poznam sie z reszta.
Do zobaczenia

Jedrzej

kecaj

Nowy użytkownik
Reakcje
0 0 0
Koledzy, mimo, że nie zbudowałem jeszcze żadnej makiety, czytam to forum regularnie. Jestem pod wrażeniem wiedzy niektórych osób, które się tutaj wypowiadają. Wybieram się na targi razem z moim synem (12 lat) i córką (9), być może to oni bardziej zmobilizują mnie do tego aby w końcu zabrać się do budowy makiety. Zawsze te plany odkładane są na później.
Nie wiem czy na 13 sie wyrobię z obowiazkami, ale chciałbym poznać osoby wypowiadające się na forum osobiście (od czegoś trzeba zacząć budowę makiety), awsze potem raźniej i bardziej bezpośrednio można wypowiadać się na forum.
Pozdrawiam wszystkich i być może do zobaczenia. :D

Dominik

Znany użytkownik
FREMO Polska
NAMR
Reakcje
352 15 0
Przyjeżdżaj - nawet jak na 13-tą się nie wyrobisz to i tak w obsłudze makiet i stoisk przez cały czas trwania targów będzie silna reprezentacja zarówno Kozaka jak i Martela

OP
OP
metall
Reakcje
283 0 0
Mogę już napisać parę słów o spotkaniu,było około 20 osób, dlatego nie jestem nawet w stanie przedstawić obecnych(za co przepraszam).Szczególne podziękowania jednak dla Jendrzeja,dotrzymał słowa i banerek był jak ta lala :D .Zdjęcia pamiątkowego nie ma ,ale miłe wrażenie pozostanie.

Arturro

Znany użytkownik
FREMO Polska
MSMK
Reakcje
143 6 0
Spotkanie było jak najbardziej udane, trochę żeśmy sobie pogadali,
miłe wrażenia pozostaną. 8)
Jędrzeju, transparent pierwsza klasa. Szkoda że nie ma zdjęcia to wszyscy
mogliby zobaczyć twoje dzieło. ;)
A teraz skoro byli, widzieli, słuchali to do roboty. :D