Odpowiedzi na interpelacje.
Monsieur Baldwin.
Powiadam Ci jestem pogodnym i z nadzieją patrzącym na świat człekiem, ale dotknęła mnie też umiejętność wyzwolenia się z niczym nie uzasadnionego optymizmu, i krytycznego spojrzenia na otaczającą mnie rzeczywiśtość.
Nie mogę zmienić hobby, bo sprawia mi to pryjemność.
Czy ja rządam abyś coś zmienił w swym życiu.
Monsieur Jedrzej.
O zdegustowaniu jak wyżej, o optymizmie także.
Oczywiście się spotkamy ale tylko najwytrwalsi, rimadonny juz urażone raczej nie przyjdą.
Senior Larry.
Ja nie mogę miec lub nie miec członków w klubie bo nawet nie jestem we władzach, a każdego nawet największego oszołoma witam z sercem na dłoni, sami się biedacy wykruszają.
Podobnie jak w przypadku pierwszego adwersarza, czy ja Ci zalecam wizytę u psychologa, czy Ty z pewnością możesz powiedzieć o sobie że nie przydałaby Ci się pomoc takowego, jeśli nie to szacun, jesteś święty, mimo mojej nichęci, daję sobie świetnie radę w tzw. społeczeństwie, na co mam i świadków i papiery.
Oczywiście że nikt nie każe mi przyjeżdżać, ani nie prosi, robię to tylko i wyłącznie aby dotrzymać słowa danego KM.
Koteczku kto Ci takich pierdół naopowiadał że jestem najbardziej znanym modelarzem w Polsce, jak to kiedyś na pewnym forum gremialnie stwerdzono NIE JESTEM MODELARZEM i jest mi z tym dobrze.
I na koniec, Piotrze cienko widzę projekt prezesa prezesów w który zostałem wmanewrowany, jak dotąd nikt kto ma coś do powiedzenia nie zdecydował się na powiedzenie tego, pewnie nie uda mi się tego zorganizować, przyjdzie podać się do dymisji, ale to tylko mi na zdrowie wyjdzie.
I już absolutnie na zakończenie, widzę wyraźnie że większość z czynnych oburzonych moją lekka dysfunkcją, jest na bakier z tolerancją, czy z taką samą zajadłością atakujecie chromych, ociemniałych, ociężałych umysłowo i innych innych, jak człowieka który wprost Wam się przyznał że nie cierpi ludzi, brawo jestem zbudowany Waszą postawą, nie różnimy się jak widać, tyle że ja swoich wad nie ukrywam.
Pa chłopaki, słodkich snów o rozdętym własnym ego, i do zobaczenia we w Poznaniu.