• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

HOBBY 2009 Poznań -spotkanie

Reakcje
10 0 0
Banerek zrobiony moge zabrac ze soba jestem od 10 na targach z chlopakami na stoisku samochodowym . Na goraco ustalimy miejsce spotkania o 13,00.
Uwaga od strony Koszalina i Pily duze utrudnienia w ruchu samochodowym remont jednej z glownych tras mamy duze objazdy i oczywiscie korki.

nohab

Znany użytkownik
Reakcje
597 117 2
Możesz w Obornikach odbić na centum, w prawo przed wiaduktem, dojechać
do rynku i małym mostem pojechać na Poznań. Most ma ograniczenie do 2,5 T i
szer 2 m. Osobowym i małym busem przejedziesz. Albo w Rogożnie Wlkp pojedziesz
na Murowaną Goślinę i Poznań.

Załączniki

DarekW

Znany użytkownik
Reakcje
1.413 16 0
Lepiej będzie jak od razu w Obornikach skręcisz na Murowaną Goślinę w lewo.
Za Murowaną będzie drogowskaz na Biedrusko (Poznań) w prawo.
Jak byś go przejechał to też dojedziesz do Poznania.
Droga jest dłuższa ale dużo szybciej dojedziesz do celu, po prostu jest przeważnie pusta (do Murowanej).

Dogu

Nowy użytkownik
Reakcje
0 0 0
Tylko Uważajcie bo w Bolechowie robią dodatkowy pas dla skręcających w lewo Kierunek Poznań - Murowana Goślina. A na skręcie na Biedrusko zakładają światła. Wracałem z Wągrowca w ten weekendzik więc informacja jest aktualna. Może sterają do 24 te utrudnienia i będzie spokojnie. Z drugiej strony jest to weekend więc może będzie mniejszy ruch na tej trasie. W piątek na pewno będą korki, jak zwykle.

kecaj

Nowy użytkownik
Reakcje
0 0 0
Uwaga do wszystkich osób jadących z kierunku Piły, Koszalina i Świecka w Poznaniu od 8.10.2009 na 2 miesiące zamknięto ulicę Żeromskiego. Jest to ulica, którą przejeżdżają osoby jadące z Piły, Koszalina w kierunku Wrocławia. Osoby chcące dostać się na MTP i używające nawigacji proszę aby wstawiły sobie przejazd ulicą Puławskiego i Roosvelta. Unikniecie w ten sposób nadłożenia trasy i dla osób nie znających Poznania błądzenia.
Dla zainteresowanych mapa i informacja. http://zdm.poznan.pl/news.php?site=view&id=888

nohab

Znany użytkownik
Reakcje
597 117 2
Lepiej będzie jak od razu w Obornikach skręcisz na Murowaną Goślinę w lewo.
Remontują most na Warcie, jeżeli nie będzie dużego korka to możecie skręcic
za strażą w lewo i dalej jak piszą. Remont był na jednej połówce mostu, nie wiem
jak biedzie teraz. Odpuście jazdę po tablicach info. Jak dojedziesz do Obornik
jedz przez mały most.

Reakcje
10 0 0
Szkoda mi was , ze musicie tak wczesnie wstac . Jak jade do Warszawy tez tak wstaje. Niestety nie chce byc blizej. Przydala by sie teleportacja. Mam zrobiony banerek jak bedzie potrzebny to go roztawimy. Jesli potrzebna jest jakas pomoc to sluze ,lokalnie jest zawsze latwiej cos zalatwic.