• Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

HOBBY 2009 Poznań -spotkanie

metall

Użytkownik
Reakcje
283 0 0
Jako że bliźniaczy wątek poświęcony jest sprawą organizacyjnym,pozwolę sobie w tym miejscu zaproponować wzorem lat ubiegłych spotkanie kolegów forumowiczów podczas targów w poznaniu. Myślę że godzina 13 w sobotę była trafiona i w tym roku też się sprawdzi.Co do miejsca to może pojawią się jakieś plany hali wystawowej.

Reakcje
10 0 0
To miejsce mamy ustalmy jeszcze godzine spotkania i dzien i odnotowujemy swoja obecnosc
Mam jeszcze propozycje moze jakas tabliczka z napisem forum , bo osoby z forum sie znaja to spotkaja sie bez problemu a nowi to moga błądzić.

Reakcje
10 0 0
To u nas widzi sie transparent jako demonstracje
Jak jestem na lotnisku gdzies w delegacji to taka tabliczka ułatwia znalezienie sie w tłumie oczekujacych , tym bardziej jak sie nie zna osobiscie.
Dałem to pod osąd szanownym kolegom. Nie upieram sie co do tego pomysłu.

Reakcje
10 0 0
No i w takim duchu mamy nasze modelarstwo kolejowe . Rozmawialem na ten temat z MIchalem (Witkoim ) , ze podejscie do tematu jest co najmniej dziwne . Czemu nie mozemy zrobic cos porzadnie i z jajem tylko po lebkach . Zgodnie z haslem jak nas widza tak nas pisza .
Przepraszam koledzy, za te slowa , ale jak chcemy by modelarstwo kolejowe bylo widoczne w naszym kraju , a nie zamkniete w czterech scianach mieszkan i strychow i modelarnii , albo na imprezach takich jak Hobby ( raz w roku ) to musimy inaczaj dzialac , bardziej powaznie i odpowiedzialnie. Wierzcie mi bawie sie w modelarstwo kolejowe od 1968 roku i zwiedzilem troche wystaw kolejowych i delikatnie mowiac u nas jest mizernie.
Dobra koniec biadolenia

gbbsoft

Aktywny użytkownik
Reakcje
11 0 0
jedrzej, nie przejmuj się. Spotkajmy się przy makiecie Młodego w sobotę o 13, nawet jakbyśmy się mieli spotkać we dwóch przy transparencie. A co tam... :D
Myślę, że kilka osób przyjdzie i sobie przez godzinkę pogadamy...

Reakcje
10 0 0
Jestem daleki od przejmowania sie tak pozwolilem sobie na mala dygresje .
Spotkac sie oczywiscie trzeba i to koniecznie , aby chociaz poznac sie osobiscie .
Mysle , ze spotkanko sie uda.

K

Kpt.Nemo

Gość
jedrzej napisał(a):
to musimy inaczaj dzialac , bardziej powaznie i odpowiedzialnie
Zawsze chciałem zobaczyć kogoś innego w akcji, chciałbym ujrzeć działania Twe odpowiedzialne i bardziej poważne, ja tam będę obok Krzycha jak rycerz Niepokalanej Panienki.

A staż tak ogromny w modelarstwie kolejowym, szacun ale jakoś nikt o Tobie nie słyszał, ja piję gorzałę od trzydziestu lat z okładem i nie uważam się za eksperta w tej dziedzinie, i o mnie też pewnie nikt nie słyszał wśród prawdziwych alkoholików, więc bez przechwałek, w tym zdegenerowanym środwisku niczym Lancelot z Jeziora zaprowadź porządek i wlej miłość wzajemną w plugawe serca.

Reakcje
10 0 0
No wlasnie nikt nie slyszal bo siedze po uszy w Marklinie i pracuje w zaciszu domowym i dzialkowym. W okolicy nikt nie ma systemu Marklina ktory ma swoje wady i zalety i sie zakopalem jak kret. Przypadek sprawil , ze znalazlem to forum i sie na nie zapisalem i dlatego jestem nowy na forum.
Musze powiedziec , ze cieszy mnie to , ze szanowni koledzy z humorem podzielaja delikatnie moje poglady.
Dobra spotkanie 13,00 sobota
Bede wczesniej bo moi chlopacy wystawiaja modele samochodow zdalnie sterowanych .

Baldwin

Znany użytkownik
Reakcje
488 0 0
To jak się spotkacie to zastanówcie się dlaczego u nas nie ma konkursów modelarstwa kolejowego tak jak to jest w modelarstwie redukcyjnym. :roll: