Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Nie mam nic Rafale przeciwko, nawet chciałem skierować Marcina do Twojego wątku, ale zobaczyłem ze skomentował Twoją prezentację
więc sobie odpuściłem, ja żeby się nie powielać rozłożę go z 20-sto stopową puszką
Witajcie, dzięki za oceny i komentarze
Na prośbę Marcina @Brodagaz i Rafała @Coyote zamieszczam kilka szybkich fotek naczepy w stanie rozłożonym.
Ponieważ wczoraj był piątek, nawet nie spróbowałem wyłamywać z wypraski lin, ponadto słońce mnie strasznie razi
Mam nadzieję że koledzy zrozumieją i wybaczą, przy okazji z tyłu kabiny znalazłem fajny smaczek.
Puszka to jeden z ostatnich PT.
Pojawienie się tego modelu w tym wątku, to była tylko kwestia czasu... Ten model jest naprawdę zaj......y (przyjmując, że Rafał nigdy nie zrobił swojego ). Tu mamy wszystko - konfiguracja, szczegóły, kolory no i ta naczepa... Do pełni szczęścia brakowało tu tylko mega puszki, chociaż Herpa i tak "bardzo" się starała.
Mogę z pełną świadomością napisać, że jak dla mnie jeden z najlepszych zestawów od Herpy ostatnich miesięcy... Zerknę jeszcze raz, trochę na prawo od swojego komputera. Tak, świetny model...