Witajcie, dzięki za oceny i komentarze
Stanąłem ostatnio przed szafą aby spakować kilka nowych modeli i klops
Zweryfikowałem co mam w planach do kupienia, a że "walczę" na trzech frontach to mi tego trochę wyszło, popatrzyłem jeszcze raz na szafę
i wyszło mi że dałem się za bardzo ponieść chorobie. W jednym z pierwszych postów zresztą pisałem że przewiduję zbiory gdzieś na trzydzieści
stron, nie więcej, no i machnąłem się o sto
.
Z bólem serca redukuję swoją kolekcję powoli, co nie znaczy że tu będzie pusto, bo koło niektórych modeli nie da się przejść obojętnie,
a kilka modeli mnie naprawdę kosztowało dużo zachodu a i nieraz pieniędzy więc zostawię je na pamiątkę tego szaleństwa, od dzisiaj tylko Hamburg i jakieś tam jankeskie trucki z brekiny i może coś tam jeszcze co mi wpadnie w oko
Dla tych co mnie tam trochę polubili mam informację taką że w autobusach nie ma bata, będę Was męczył nadal, a kolej sobie zbieram po cichutku bez chwalenia na forum.
Dzisiaj taka rożowa dama której to właśnie nie mogłem sobie odmówić tym bardziej że mam kolegę do parki.
Filmik z "jutuba" z fotkami BELL Containers, prawie godzina wspaniałych fotek i tam też tą Scanię wypatrzycie
Zobacz załącznik 1015420
Zobacz załącznik 1015421
Zobacz załącznik 1015422
Zobacz załącznik 1015423
Zobacz załącznik 1015424
Zobacz załącznik 1015425
Zobacz załącznik 1015426
Zobacz załącznik 1015427