• Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Gotowe modele - jarekom

DyrdekHz

Znany użytkownik
Reakcje
6 0 0
Świetne wykonanie zabubowy i przyczepy. Malowanie to już dopełnienie całości. Brakuje jedynie rejestracji. Bardzo chciałbym kiedyś zobaczyć Twoje modele na żywo. :)

Reakcje
12.288 67 1
Diorama sama w sobie się już kapitalnie prezentuje , ale modele które ostatnio pokazałeś to istne cudeńka .
Scania świetnie jest wykonana , posiada bardzo dużo szczegółów . To co mnie w niej najbardziej urzeka to jak pomalowałeś atrapę i kangura w 3 kolory . Jestem pod ogromnym wrażeniem tej pracy .
Volvo natomiast bardzo proste i bardzo fajne . Niby niczym specjalnym się nie wyróżnia a prezentuje się pięknie . Tyły zabudów z reklamą firmy wyglądają kapitalnie . Proszę o więcej takich modeli rodem z Danii .

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.725 109 2
Nic dodać nic ująć , są świetne , jedynie te kalki z przodu na atrapach coś się nie przypasowały i odstają , ale naczepy ładunek i detale to jak zwykle mistrzostwo świata.
Takimi prezentacjami pokazujesz nam gdzie nasze miejsce w szeregu modelarzy ;):)

BoBi

Znany użytkownik
Reakcje
6 0 0
Jarku, mogę oglądać Twoje modele bez przerwy, to absolutne mistrzostwo modelarstwa na skale krajową i może nawet europejską! Podpisuję się pod słowami Brody, pokazujesz nam miejsce w szeregu! :D

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
27.068 388 20
Kapitalny ten zestaw. Na dioramie wygląda jak w 1:1. Piękne fotki, oddają niesamowity klimat transportu tych dużych ładunków. Gratuluję. (y)(y)(y)

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
27.068 388 20
Potrafisz zaskoczyć. Miło się ogląda Twoje prace. Modele zrobione przez Ciebie są naprawdę bardzo realistyczne. Kapitalnie wyglądają na tej dioramie.

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Galeria 22
Galeria 384
Galeria 18
Galeria 6
Galeria 546