Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Świetne wykonanie zabubowy i przyczepy. Malowanie to już dopełnienie całości. Brakuje jedynie rejestracji. Bardzo chciałbym kiedyś zobaczyć Twoje modele na żywo.
Diorama sama w sobie się już kapitalnie prezentuje , ale modele które ostatnio pokazałeś to istne cudeńka .
Scania świetnie jest wykonana , posiada bardzo dużo szczegółów . To co mnie w niej najbardziej urzeka to jak pomalowałeś atrapę i kangura w 3 kolory . Jestem pod ogromnym wrażeniem tej pracy .
Volvo natomiast bardzo proste i bardzo fajne . Niby niczym specjalnym się nie wyróżnia a prezentuje się pięknie . Tyły zabudów z reklamą firmy wyglądają kapitalnie . Proszę o więcej takich modeli rodem z Danii .
Nic dodać nic ująć , są świetne , jedynie te kalki z przodu na atrapach coś się nie przypasowały i odstają , ale naczepy ładunek i detale to jak zwykle mistrzostwo świata.
Takimi prezentacjami pokazujesz nam gdzie nasze miejsce w szeregu modelarzy
Jarku, mogę oglądać Twoje modele bez przerwy, to absolutne mistrzostwo modelarstwa na skale krajową i może nawet europejską! Podpisuję się pod słowami Brody, pokazujesz nam miejsce w szeregu!