• Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Gotowe modele - jarekom

OP
OP
jarekom

jarekom

Znany użytkownik
Reakcje
739 2 0
Co do umiejętności to one same się nie wzięły. Siedzę w modelarstwie jakiś czas , już nie pamiętam od kiedy. Był Mały Modelarz , potem samoloty i pozostały samochody. Jak spojrzę na swoje pierwsze samoloty , to też nie było różowo. A trawienie potrzebne mi było początkowo do zrobienia pasów transportowych i takich tam duperel. Myślę , ze nie ma co oglądać się na innych i robić swoje, czyli z góry założony plan!
Co do numery taktycznego , to przyznam , że znalazłem jedno zdjęcie ale bez numeru. Ponadto zamiast napisu Felbermayer na grillu jest BauTrans, gdyż nie posiadałem takiej kalki. I nie do końca mogę rozszyfrować co to za Palfinger jest zamontowany. Następna sprawa to zabudowa podwozia. Wzorowałem się na innej scanii , innego przewoźnika. Obiecuje poprawę!!

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.724 109 2
Od czasu do czasu kubeł zimnej wody jest wskazany jak najbardziej. A z rzeczami oczywistymi się nie dyskutuje!
Szczerze całkowicie niepotrzebna ta skrucha i tłumaczenie bo kolega Porsche to chyba za bardzo nie wie co pisał , dziwi mnie że ktoś krytykuje tak mało istotne detale a sam nie może poskładać dźwigu z pudełka , sorry Porsche nie obrażaj się takie jest moje zdanie w tym temacie, a nie mam zamiaru Ci dokuczać.;):)

DyrdekHz

Znany użytkownik
Reakcje
6 0 0
Wygląda lepiej niż WSI 1:50! Uwielbiam holenderski styl tuningu, więc każdy tego typu model podziwiam z ogromnym zachwytem. Genialne szczegóły. Przy okazji, wiem, że brakuje Ci czasu, ale jako jadna z kilku osób, których nie było na "starym" forum bardzo chętnie zobaczyłbym pozostałe przerobione przez Ciebie modele (Link, Skat, Balticon itp) w szczegółowych prezentacjach. :)

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Galeria 22
Galeria 384
Galeria 18
Galeria 6
Galeria 546