Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Jest i etykieta.
Temat można uznać za zamknięty. Zawsze coś można poprawić i zrobić lepiej.... ale czekają inne tematy i projekty z którymi trzeba zawalczyć
E nie może to jeszcze nie czas.... najpierw muszę rozeznać temat bazy dostępnego taboru, aby ruszyć z jakimś tematem.
Póki co to tylko mi po głowie chodzi konwersja Vectrona na malowanie Orlenowskie, jakie spotkałem miesiąc temu w Czechach.
Ale zanim się to stanie to pasuje jeszcze parę zaległych modeli w N ukończyć jakieś SM42, SU46, 406R czy 401Zb wraz z węglarkami.
...było chociaż do filmu patyki podnieść, bo wyszła niczym Gama z dojazdówką
A poważniej... ( trochę przynudzę, ale) robota prima sort, jak zawsze
Pozdr,...
Patyków podnosić nie ma co bo słupów na razie nie ma. już znalazłem miejsce gdzie będę stały słupy więc i za jakiś czas patyki pójdą w górę. Tak to dziękuję za miłe słowo i polecam się na przyszłość. Założenie budowy ET41, który mnie nurtował od początku powstania tego wątku o EU07 został spełniony. Lok jest istnieje jedyny w całej galaktyce i jeździ To cieszy najbardziej.
albo mam zwichrowane oko, albo to fotomontaż, bo naliczyłem 30 wagonów, z tego 3 z ładunkiem, czyli jakby 31
a ile to w końcu ma napedów? Kiedyś mówiłeś, że jeden
Kiedyś robiłem testy i wyszło mi że stara BR143 od Roco pociągnie drugą taką samą wersję DUMMY plus ok 40 wagonów. Na filmie nagrane jest 30 sztuk...
Myślę że ta ET41 by spokojnie wytargała ze 30 takich pudernic od Trixa.
Może zrobimy akcję że na mój koszt podeślecie mi swoje zestawy (jakoś je sobie oznaczycie ) i nakręcę film z długim składem
Co wy na to... @micrus, @MisioPas, @techno ?
Kiedyś robiłem testy i wyszło mi że stara BR143 od Roco pociągnie drugą taką samą wersję DUMMY plus ok 40 wagonów. Na filmie nagrane jest 30 sztuk...
Myślę że ta ET41 by spokojnie wytargała ze 30 takich pudernic od Trixa.
Może zrobimy akcję że na mój koszt podeślecie mi swoje zestawy (jakoś je sobie oznaczycie ) i nakręcę film z długim składem
Co wy na to... @micrus, @MisioPas, @techno ?