Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
To, że 303E to jedno, można by uznać, że ktoś tabliczkę pomylił. Ale rok produkcji też ciekawy - 1970. Z tego co mi wiadomo to 303E produkowane były od 1983, więc tabliczka sama w sobie skopana.
Ostatnio mnie ta maszyna ciągnęła do Krynicy, też jak zobaczyłem to to mało ze śmiechu nie padłem, z resztą pokazałem foto kumplowi pomocnikowi z IC to uwierzyć nie mógł
Też uważam że to fotomontaż. Seria i numer lokomotywy wtedy na tych siódemkach byly na osobnej tablicy a tu są jakby na powierzchni pudła niby namalowane. Widywalem czasami stojące w krzakach lokomotywy bez oznaczeń które miały namalowane farbą byle jak numery. ale nigdy takie rozbitki. Ktoś wyraznie się pobawil grafiką i tym samym obydwa zdjęcia są bez historycznej wartości bo są przeklamane.
Skoro sam wiesz, że zdjęcie jest słabe, to czy warto takie zdjęcie publikować? Zwłaszcza, że nie przedstawia żadnej nadzwyczajnej, wyjątkowej sytuacji. Szanujmy miejsce na serwerze.