Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Byly by jeszcze bardziej normalne bez tych zoltych czol Ale widac jak indywidualne druzyny dbaly o "swoje" lokomotywy. Pamietam kiedy czekajac w Jeleniej Gorze na peronie, z Wroclawia przyjezdzaly EU07 na czele popoludniowego. Byly ladnie wymyte, z godlem Wroclawia w srodkowym oknie i proporczykami wiszacymi nad oknami.
Przejrzalem 43strony tego postu i nie znalazlem malowania z zoltym czolem i czerwonymi kranami dlatego opisalem jako dotad nie prezentowane.A jesli przegapilem to i tak musisz przyznac ,ze mistrzowskie zdjecie.
No fakt, na ozdóbki jak czerwone sprzęgi sterowania ukrotnionego (nie krany ) nie zwróciłem uwagi (na czerwone prostokąty pod drzwiami zresztą też nie). A fotki super, jak wszystkie Twoje. Ja miałem na myśli tradycyjne malowanie uzupełnione żółtymi czołami, a takich zdjęć parę było (choć faktycznie nie dużo).
EU07-001 w Chabówce, 11.06.2015 r. Zapytuję również o fabryczne malowanie tych elektrowozów. Czy np. gniazda sterowania wielokrotnego były w kolorze ciemnozielonym, czy czarne tak, jak na zdjęciu? Dziękuję za informacje.
EU07-001 w Chabówce, 11.06.2015 r. Zapytuję również o fabryczne malowanie tych elektrowozów. Czy np. gniazda sterowania wielokrotnego były w kolorze ciemnozielonym, czy czarne tak, jak na zdjęciu? Dziękuję za informacje.