Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Takie trio trafiło mi się na nocnej zmianie dwa tygodnie temu. Dopiero w kamerze zauważyłem 195 więc zdjęcie z zaskoczenia...a jechało to wszystko do Skarżyska.
Stare vs nowe. Łódź Fabryczna, 27 czerwca 2006 r. 35-letni (wówczas) elektrowóz EU07-145 z miejscowej szopy pozuje obok nowiusieńkiej jednostki ED59 "Acatus" zwanej przez miejscowych kolejarzy "*****em"...
Pamiętam jak któregoś razu zamiast bezpośredniego pociągu do Warszawy wybrałem podróż z przesiadką w Skierniewicach aby tylko przejechać się "cudem" z Bydgoszczy i pamiętam także szok oraz niedowierzanie po odkryciu tramwajowych siedzisk we wnętrzu tegoż wynalazku...
Stare vs nowe. Łódź Fabryczna, 27 czerwca 2006 r. 35-letni (wówczas) elektrowóz EU07-145 z miejscowej szopy pozuje obok nowiusieńkiej jednostki ED59 "Acatus" zwanej przez miejscowych kolejarzy "*****em"...
Znalezione YT, min. 9:03. EP07-1004 na niesymetryczne oświetlenie:
Pamiętam obecną EP07-233 kiedy była jeszcze EU07-233 i jazdę z Gniezna do Poznania w 2003 r. Klimat podróży jak i zaprzyjaźniony mechanik byli całkowicie oldskulowi.