Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Dziwo nad dziwy, EU07-187 z piętrusami na Olechowie, jadąca po torach po których rzadko jeżdżą jakiekolwiek pociągi, po zobaczeniu zawartości wagonów wszystko stało się jasne, zarówno kilka radiowozów na Chojnach,dziwny objazd, jak i latający w kółko czerwony śmigłowiec, nowy nabytek Policji.
Relacja pociągu Środa Wlkp.-Warszawa Stadion.
Jeżeli robiłeś to zdjęcie w bliskości nastawni ŁOB, a tak mi się wydaje, to tor, o którym napisałeś, jest najbardziej obciążonym torem w tym okręgu nastawczym , ponieważ wyjeżdżają nim wszystkie poc.towarowe z ŁOB w kierunku st.Łódź Chojny.
EU07-005 chwilę przed odjazdem z pociągiem TLK 32102 JADWIGA (Kraków Główny - Lublin). Ta siódemka niedawno wróciła po naprawie i aktualnie jest to najniższy numer spośród czynnych lokomotyw serii EU07.
Kraków Płaszów 02.05.2016.
Nostalgia, nostalgia, nostalgia, nostalgia za beztroskim dzieciństwem ... A że to był czas PRL? Był i koniec. Wielkie sprawy działy się gdzieś daleko. Ja miałem swojego ulubionego mechanika na kolejce średzkiej. Zabierał mnie często na swój Px48. Odszedł na wieczną służbę chyba 10 lat temu.