Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Nie rozumiem osób które twierdza ze ta lokomotywa nie możne jechać z takim składem, ze to nie może z tym... Przecież dziś jest wszystko możliwe Zawsze są, zawsze były i zawsze będą wyjątki od reguły Jednak dla takich purystów kolejna focia
Ja też nie rozumiem ..... ale może zamiast tych przekomarzań dodaj coś więcej. Co to jest: planowy ruch pasażerski, jakieś przesyłanie wagonów, awaria, wypożyczenie czy też wyjazd tych wagonów w ich ostatnią trasę???
Ja też nie rozumiem ..... ale może zamiast tych przekomarzań dodaj coś więcej. Co to jest: planowy ruch pasażerski, jakieś przesyłanie wagonów, awaria, wypożyczenie czy też wyjazd tych wagonów w ich ostatnią trasę???
Szkoda by było, żeby ktoś, kto może wstawić tu na forum fajne i ciekawe zdjęcia nie zrobił tego tylko dlatego, że nie pamięta gdzie i kiedy oraz w jakich okolicznościach były zrobione.
Ale...
Jednocześnie fajnie było by dodać jakiś krótki opis jeżeli jest to możliwe (oprócz opisu loka, dodać gdzie i kiedy zrobione, zamiast tylko powielać dla przykładu dobrze widoczny na zdjęciu numer lokomotywy).
Taak? To spróbuj założyć hełm ...... na drugą stronę.
Swoją drogą, to nie raz jeden przewoźnik wynajmuje lokomotywy innemu przewoźnikowi. Jakiś czas temu, Koleje Śląskie wynajmowały EU07 od PKP Cargo, a te ciągnęły również wynajmowane wagony pasażerskie kolei czeskich. Przykładem takiej lokomotywy jest niebieska EU07-527, wykonana w modelu przez firmę Schlesienmodelle.