Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Już pierwsze się ukazały w barwach PKP Cargo...
Niebawem ukażą się następne modele tych lokomotyw w nowych odsłonach i barwach, tym razem PKP IC...
A jak wyglądały pierwowzory niespełna 9 lat temu?
Powspominajmy - Zakład Taboru w Katowicach rok 2006, przełom listopada i grudnia...
Przeglądając te fotki, sam się zdziwiłem - dość ciepła zima wtedy była...
No właśnie dzieki za poprawienie bo nie byłem pewny tej 182 a zdjęcia robiłem w pośpiechu komórą i w powiekszeniu potem nie udało mi sie tego numeru odczytać
EU07-060 ze składem TLK Słowiniec do Gdyni Gł. EP07-537 ze składem Ustronie do Krakowa, czekają na swoją godziną odjazdu. Spowodowane jest to zamknięciem odcinka Lębork - Słupsk na linii 202
[
[DOUBLEPOST=1429620338,1429619997][/DOUBLEPOST]EU07-060 ze składem TLK Słowiniec do Gdyni Gł, EP07-537 ze składem TLK Ustronie do Krakowa, EP07-480 z TLK Gryf do Olsztyna.
EU07-537 i do pary powinna byc 544. Dwie "gładkie" siódemki przebudowane z członów ET41. Jeżeli będę robić siódemkę w mojej skali, to właśnie jedną z nich.