• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja East & West - Michał M.

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.800 387 20
Co tu dużo gadać, jak już wszystko powiedzieli przedmówcy. Po prostu kapitalny model. Gratuluję. (y)(y)(y)

BoBi

Znany użytkownik
Reakcje
6 0 0
Już od dłuższego czasu twierdziłem, że jesteś mistrzem. Nie myliłem się.
A skoro już pokazałeś, to teraz napisz jak zrobiłeś tą naczepę ;) Materiały itd.
Z czego są klamry, drabinka z tyłu + winda, paleciara...

Sebastian CH

Znany użytkownik
Reakcje
6 0 0
Ostatnie dwie prezentacje są rewelacyjne. Warsztat powala. Dla takich prezentacji warto być na tym forum. Może faktycznie trzeba dać sobie spokój z modelarstwem bo poprzeczka jest nieosiągalna.
Gratuluje umiejętności i tak wspaniałych prac.

kacperR

Znany użytkownik
Reakcje
43 0 0
"W grupie raźniej".... super się prezentuje ten "hindus" wygląda bardzo realistyczne, kolejna super praca Michał :)

Abarth

Znany użytkownik
Reakcje
234 5 0
Bardzo podoba mi sie jak wykonałeś ten model, detale, kalki, super wszystko sie złozylo, wyglada bardzo realistycznie!!(y)(y)

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.429 67 1
Jak dla ten ciągnik jest mistrzem świata . Bardzo mi się podoba to jak jest zrobiony i jak zwaloryzowany . Międzyosie z tymi obrysami są kapitalne.

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Samochody ciężarowe 128