Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Kolego twoje modele to istna rewelka jest co podziwiać i co zazdrościć są tak idealnie dopracowane że nie mogę doczekać się kolejnych po prostu wiesz jak nadać im realizmu
Michał to jak coś zrobi to ciężko mi się do czegoś doczepić....ale mam!
Michał nie rób wszystkich zdjęć na tak małej głębi ostrości bo po 2-3 kolejnych oczy mnie bolą, jak robisz lustrzanką to ustaw czasówkę i strzel wszystko na ostro ja poproszę o przynajmniej 2 takie foty do kolejnych prezentacji.
A model...świetny i tyle - chyba ramę ciągnika pociągnąłeś matem? co? - bardzo dobrze to wyszło.
Dziękuje za komentarze!
Piter - mnie też wku...rza ten aparat ale zazwyczaj jak foce model to nie mam za dużo czasu i robię to na szybko. Mógłbym pobawić się też z innymi obiektywami ale nie mam czasu albo po prostu mi się nie chce.
Dziś kolejny holender. Scania 143M 420 V8 "Chickliner"
Robi takie samo gigantyczne wrażenie jak kilka miesięcy temu Tijs. Jako fan NL-style nsjbardziej doceniam te wszystkie rasowe dodatki typu wydech, tylna belka, malowanie felg, czy w końcu biała kierownica od Vabisa. Gratuluje wykonania!
A ten jak nie pokazuje to nie pokazuje, ale jak widzę powiadomienie " Michał M dodał załącznik do tematu..." to wiem że będzie grubo i tak jest i tym razem. Wszystkie dodatki typowo holenderskie oddają genialny klimat tego modelu. I jak zawsze 100% dbałości o detale. A takie pytanie o lusterka, dorabiałeś samemu czy wziąłeś od Sk bo chyba są podobne?
O kurczaki ale pięknie Kapitalnie Ci te modele wychodzą . Miód dla oczu . Dla takich ludzi jak Ty powinny być przyznawane odpowiednie renty żebyś do pracy chodzić nie musiał tylko tworzył takie cuda w miniaturze i pokazywał ku uciesze innych
Idealny model - moim zdaniem najlepsza ciężarówka jaka kiedykolwiek została stworzona.
Ubrana w holenderski styl z nieprzesadzonymi akcentami w wykonie Twoich umiejętności musi się podobać. Klasa sama w sobie.