• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja East & West - Michał M.

marpama28

Znany użytkownik
Reakcje
54 4 0
Dla mnie lakier na ciągniku to mistrzostwo. I połączenie tego srebra w metaliku i zieleni jest genialne. Jak zwykle bardzo udany model ;)

UniQue

Aktywny użytkownik
Reakcje
374 2 0
Kolego twoje modele to istna rewelka ;) jest co podziwiać i co zazdrościć ;) są tak idealnie dopracowane że nie mogę doczekać się kolejnych :) po prostu wiesz jak nadać im realizmu ;) (y)

jarekom

Znany użytkownik
Reakcje
726 2 0
W modelu dużo szczegółów . Podoba mi się przede wszystkim ciągnik, a ściślej mówiąc tylne światła.

piter_wxc

Znany użytkownik
Reakcje
68 0 0
Michał to jak coś zrobi to ciężko mi się do czegoś doczepić....ale mam!
Michał nie rób wszystkich zdjęć na tak małej głębi ostrości bo po 2-3 kolejnych oczy mnie bolą, jak robisz lustrzanką to ustaw czasówkę i strzel wszystko na ostro ja poproszę o przynajmniej 2 takie foty do kolejnych prezentacji.

A model...świetny i tyle - chyba ramę ciągnika pociągnąłeś matem? co? - bardzo dobrze to wyszło.

OP
OP
Michał M.

Michał M.

Znany użytkownik
Reakcje
1 0 0
Dziękuje za komentarze! :)
Piter - mnie też wku...rza ten aparat ale zazwyczaj jak foce model to nie mam za dużo czasu i robię to na szybko. Mógłbym pobawić się też z innymi obiektywami ale nie mam czasu albo po prostu mi się nie chce. :D

Dziś kolejny holender.
Scania 143M 420 V8 "Chickliner"
forum7.JPG
forum2.JPG
forum.JPG
forum3.JPG
forum4.JPG
forum5.jpg

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.800 387 20
Pięknie odrestaurowałeś tą staruszkę. Scania wygląda jak "żywa". Gratuluję pomysłu i wykonania. (y)

DyrdekHz

Znany użytkownik
Reakcje
6 0 0
Robi takie samo gigantyczne wrażenie jak kilka miesięcy temu Tijs. Jako fan NL-style nsjbardziej doceniam te wszystkie rasowe dodatki typu wydech, tylna belka, malowanie felg, czy w końcu biała kierownica od Vabisa. Gratuluje wykonania! :)

marpama28

Znany użytkownik
Reakcje
54 4 0
A ten jak nie pokazuje to nie pokazuje, ale jak widzę powiadomienie " Michał M dodał załącznik do tematu..." to wiem że będzie grubo i tak jest i tym razem. Wszystkie dodatki typowo holenderskie oddają genialny klimat tego modelu. I jak zawsze 100% dbałości o detale. A takie pytanie o lusterka, dorabiałeś samemu czy wziąłeś od Sk bo chyba są podobne?

Reakcje
11.429 67 1
O kurczaki ale pięknie :D Kapitalnie Ci te modele wychodzą . Miód dla oczu . Dla takich ludzi jak Ty powinny być przyznawane odpowiednie renty żebyś do pracy chodzić nie musiał tylko tworzył takie cuda w miniaturze i pokazywał ku uciesze innych :D

RaFuS

Znany użytkownik
Reakcje
140 3 0
Idealny model - moim zdaniem najlepsza ciężarówka jaka kiedykolwiek została stworzona.
Ubrana w holenderski styl z nieprzesadzonymi akcentami w wykonie Twoich umiejętności musi się podobać. Klasa sama w sobie.

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Samochody ciężarowe 128