• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja East & West - Michał M.

OP
OP
Michał M.

Michał M.

Znany użytkownik
Reakcje
1 0 0
Michał teraz pracuje nad pewnym zestawem z zachodu, mam nadzieję, że za kilka tygodni będę mógł pokazać efekt kilkumiesięcznej pracy. ;)
Dziękuje za komentarze! Dzisiaj opuszczamy wschód i przenosimy się do Polski. :D Mnóstwo ciężarówek z naszego kraju jeździ pod spedycjami więc i takiego modelu nie mogło zabraknąć. :)

Scania R Topline + Krone "Freja" (PL/DK)

DSC08127 kopia.jpg
DSC08128 kopia.jpg
DSC08131 kopia.jpg
DSC08134 kopia.jpg
DSC08142 kopia.jpg
DSC08135 kopia.jpg
DSC08136 kopia.jpg
DSC08137 kopia.jpg
DSC08138 kopia.jpg

[DOUBLEPOST=1419515450][/DOUBLEPOST]
DSC08035 kopia.jpg
DSC08031 kopia.jpg
DSC08021 kopia.jpg

Reakcje
11.429 67 1
Jak będziesz pokazywał takie modele to nie będę Ci komentował bo mi szkoda czasu , wolę sobie na zdjęcia patrzyć :D Rewelacja . Ciągnik że tak powiem na Twoim poziomie . Naczepa dla mnie istny majstersztyk . Oznaczenia , kliny , tylnia belka , mocowania na prom , dach naczepy który pięknie zachodzi na przednią ścianę , no cud miód i orzeszki (y) Taką naczepą to można przepinać między ciągnikami i zawsze powinno być dobrze .
Ps. Dopiero teraz dopatrzyłem się jednego błędu , spojlery zakabinowe powinny mieć chyba już te przedłużenia . Tak mi się wydaje ;)

Ostatnio edytowane:

DyrdekHz

Znany użytkownik
Reakcje
6 0 0
Uprzedziłeś mnie z tymi klimatami, dobrze, że inną firmę robię. :D R'ka z końcówki produkcji wygląda bardzo dobrze, szczególnie podobają mi się ksenony od Streamline. Naczepa to już bajka, ilość detali powala.
Nie podobają mi się jedynie tablice w koniu, są trochę za ciemne. Fakt, że są z przed wstąpienia Polski do UE pominę, bo mam nadzieję że masz to w urzędach uporządkowane. :D :D Fotki jak zwykle powalają.

OP
OP
Michał M.

Michał M.

Znany użytkownik
Reakcje
1 0 0
Bartek, faktycznie powinny być delikatnie dłuższe jak tak teraz patrzę. ;)
Marcel, rejestracje są podklejone na czarnym kawałku cieniutkiego plastiku więc trochę się przyciemniły. Co do tego, że to stary typ to niestety Decalprint nadal takie ma w ofercie. :(

SP9XUR

Znany użytkownik
Reakcje
862 1 0
Szczękę zbieram z podłogi,
aż mnie zatkało z pozytywnego wrażenia całości,
ilości detali i fantastycznych fotek,
przepiękny widok, reeweelaacjaa (y)

marpama28

Znany użytkownik
Reakcje
54 4 0
Ja już nie mam do Ciebie siły.... nie mam co pisać...chyba wystawie swoje modele na allegrom, bo to nie ma sensu... A codo modelu moje zdanie znasz. Po raz kolejny pojechałeś po bandzie. Idealny krajowy zestaw jaki pełno u nas. Po raz kolejny gratuluje i czekam na tą nowość... za która też Cie znienawidzę :D

Michał Type_r7

Moderator działu Modelarstwo Samochodowe
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
14.021 158 2
Świetny model, wyjątkowa dbałość o szczegóły. Ciekawe nad czym tak pracujesz od kilku miesięcy, mam nadzieję, że mocno nas zaskoczysz.

DamLen

Znany użytkownik
Reakcje
1.503 11 0
Spapraj coś w końcu, bo nie można tutaj nawet ponarzekać. :D Kolejny prosty zestaw jakich wiele na naszych drogach. Jak zwykle wysoka dbałość o szczegóły.

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Samochody ciężarowe 128