• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja East & West - Michał M.

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.249 108 2
Bardzo fajnie zrobiony Sowiet , super dodatki i nawet kalkomania na naczepie się specjalnie nie rzuca w oczy a do tego artystyczne fotki i mamy genialną prezentację.(y)(y)(y)

OP
OP
Michał M.

Michał M.

Znany użytkownik
Reakcje
1 0 0
Dziękuje za komentarze! Już niedługo kolejny Sovtransavo - "czarna" owca we flocie. :)

Dzisiaj pora na pierwszy model pochodzący z Kazachstanu. Po roku od rozpoczęcia w końcu skończony... :ROFL:

3. Volvo FH I Globetrotter XL (KZ)
DSC07722 kopia.jpg
DSC07712 kopia.jpg
DSC07706 kopia.jpg
DSC07704 kopia.jpg
DSC07707 kopia.jpg
DSC07714 kopia.jpg
DSC07716 kopia.jpg
DSC07721 kopia.jpg
DSC07713 kopia.jpg
DSC07745 kopia.jpg
DSC07732 kopia.jpg

DyrdekHz

Znany użytkownik
Reakcje
6 0 0
Ja już nie wiem co pisać. Modele, foty - wszystko świetne. Może bok naczepy troche łysy, ale widze, że tak jest w oryginale. Podoba mi się detal w postaci naklejki z Portu 2000. :)

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.800 387 20
Bardzo fajnie wyszedł Ci ten model. Jedyne do czego bym się czepił to lustra. Wyglądają na robione we własnym zakresie i trochę mi tu nie pasują.

OP
OP
Michał M.

Michał M.

Znany użytkownik
Reakcje
1 0 0
Bardzo fajnie wyszedł Ci ten model. Jedyne do czego bym się czepił to lustra. Wyglądają na robione we własnym zakresie i trochę mi tu nie pasują.
Tak, lusterka robiłem same ze względu na to, że znaleźć Herpy lub AWM jest trudno a Herpa coś nie może przysłać. Jeśli tylko wpadną mi w łapki oryginalne to zmienię. :)

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Samochody ciężarowe 128