Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
No, nareszcie się odezwałeś, bo już się martwiłem czy Cię jakiś Covid nie rozłożył
Nowy man jest świetny, scania to klasa sama w sobie, trzyosiowe renatki też muszą zagościć w mojej kolekcji, no a oprócz tego zauważyłem
puchy z PT-Trains które podnoszą poprzeczkę każdego modelu z którym są spasowane.
Nowy MAN bardzo mi się podoba i pewnie w najbliższych dniach zagości i u mnie. Trzyosiowe ciągniki to moja ulubiona konfiguracja , ale i tak Scania zamiata całą konkurencję... Świetne tło i mistrz drugiego planu - otwierane puszki... Tak jak pisał Tomek, PT-Trains , to zupełnie inny poziom i klasa sama dla siebie...
Dzięki za oceny i komentarze.
Z racji budowy terminala coś dla miłośników puszek: Herpa 076937
Na plus zasługuje coraz większa ilość oznaczeń, duży minus to niestety rygle.
To fakt, oznaczeń dużo i bardzo ciekawie to wygląda. Nie wiem dlaczego oszczędzają na ryglach? Może to z tego samego powodu co oszczędności na gołych tyłach naczep?
Fajne są te Twoje nowe nabytkiteraz tak jak napisał Grzesiek trzeba czekać na efekt końcowy twojej pracy bo na pewno nie zostawisz takich golasówkontenery również prezentuje się super a te rygle tylko jeszcze bardziej je upiekszyły