• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja DMC>3,5t

OP
OP
Qmaty

Qmaty

Znany użytkownik
Donator forum
Reakcje
5.836 235 3
Dziękuję za oceny i komentarze :giggle:

Świeże "golasy" w moim garażu:
Nowy MAN wyszedł rewelacyjnie. Jako, że potrzebowałem kilku koni w trzech osiach to trafiły również Renaty.

MAN.jpg

SCANIA.jpg

R_T.jpg

Tomek M.

Znany użytkownik
Reakcje
10.224 69 0
No, nareszcie się odezwałeś, bo już się martwiłem czy Cię jakiś Covid nie rozłożył:niepewny:
Nowy man jest świetny, scania to klasa sama w sobie, trzyosiowe renatki też muszą zagościć w mojej kolekcji, no a oprócz tego zauważyłem
puchy z PT-Trains które podnoszą poprzeczkę każdego modelu z którym są spasowane.

Slavi

Znany użytkownik
Reakcje
2.848 4 0
Nowy MAN bardzo mi się podoba i pewnie w najbliższych dniach zagości i u mnie. Trzyosiowe ciągniki to moja ulubiona konfiguracja , ale i tak Scania zamiata całą konkurencję... :D Świetne tło i mistrz drugiego planu - otwierane puszki... Tak jak pisał Tomek, PT-Trains :love:, to zupełnie inny poziom i klasa sama dla siebie...

OP
OP
Qmaty

Qmaty

Znany użytkownik
Donator forum
Reakcje
5.836 235 3
Dzięki za oceny i komentarze.
Z racji budowy terminala coś dla miłośników puszek:
Herpa 076937
Na plus zasługuje coraz większa ilość oznaczeń, duży minus to niestety rygle.

DFDS_ferry_1.jpg

DFDS_1.jpg

DFDS_2.jpg

DFDS_3.jpg

ferry_1.jpg

ferry_2.jpg

ferry_3.jpg

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.017 387 20
To fakt, oznaczeń dużo i bardzo ciekawie to wygląda. Nie wiem dlaczego oszczędzają na ryglach? Może to z tego samego powodu co oszczędności na gołych tyłach naczep? :D:D:D

OP
OP
Qmaty

Qmaty

Znany użytkownik
Donator forum
Reakcje
5.836 235 3
Też się Maćku nad tym zastanawiam, robią naprawdę świetne modele i pozostawiają takie niedopracowane elementy.

kosmo83

Znany użytkownik
Reakcje
5.458 2 0
Fajne są te Twoje nowe nabytki(y)teraz tak jak napisał Grzesiek trzeba czekać na efekt końcowy twojej pracy bo na pewno nie zostawisz takich golasów:pkontenery również prezentuje się super a te rygle tylko jeszcze bardziej je upiekszyły:)