Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Ostatnia scenka bardzo ciekawa. Bardzo fajny pomysł na otwartą "firankę". Szkoda , że podłoga wyszła taka gruba (tzn. Herpie taka wyszła ).... Scania z poprzedniej prezentacji wyszła naprawdę CZADOWO! W przyszłości podmienić koła na chromy z czerwonymi piastami i będzie ideał.
Z braku warunków/narzędzi do focenia, zapowiedź tego co będzie wkrótce po powrocie do domu.
Całodzienny pobyt we Wrocławiu zaowocował nabyciem wielu nowych kąsków
Model fantastyczny!
Od razu zacząłem porównywać z oryginałem i zastanawiam się czy kolega planuje jakieś przeróbki?
Najmniej kłopotliwa wydaje się ta wielka blacha pod siodłem i boczne obrysówki. Sam się przymierzam od dłuższego czasu do takiej pełnej zabudowy tyłu, ale nie wiem czy to gra warta świeczki.
Kolejna odsłona "dzikiego zachodu" zaprezentowana przez mojego ulubionego spedytora.
W 2019 na drogi wyjechał zestaw pomalowany przez firmę Roland Just.
Herpa 122047