• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja DMC>3,5t

Slavi

Znany użytkownik
Reakcje
2.848 4 0
Ostatnia scenka bardzo ciekawa. Bardzo fajny pomysł na otwartą "firankę". Szkoda , że podłoga wyszła taka gruba (tzn. Herpie taka wyszła :D).... Scania z poprzedniej prezentacji wyszła naprawdę CZADOWO! W przyszłości podmienić koła na chromy z czerwonymi piastami i będzie ideał. :love:

OP
OP
Qmaty

Qmaty

Znany użytkownik
Donator forum
Reakcje
5.836 235 3
Z braku warunków/narzędzi do focenia, zapowiedź tego co będzie wkrótce po powrocie do domu.
Całodzienny pobyt we Wrocławiu zaowocował nabyciem wielu nowych kąsków :)

Herpa 111010

1gs.jpg

2gs.jpg

Przemekk

Aktywny użytkownik
MSMK
Reakcje
436 0 0
Model fantastyczny!
Od razu zacząłem porównywać z oryginałem i zastanawiam się czy kolega planuje jakieś przeróbki?

Najmniej kłopotliwa wydaje się ta wielka blacha pod siodłem i boczne obrysówki. Sam się przymierzam od dłuższego czasu do takiej pełnej zabudowy tyłu, ale nie wiem czy to gra warta świeczki.

OP
OP
Qmaty

Qmaty

Znany użytkownik
Donator forum
Reakcje
5.836 235 3
Moim zdaniem krata psuje wygląd. Ale poza tym piękna maszyna :)
Ja uwielbiam kangury, wszystkie renaty mam bez i w końcu jedna się mi trafiła ;)

Widziałem te Reno w skali 1:1 i wygląda kapitalnie(y)i tak samo jest z modelem:)kapitalnie prezentuje się w tym malowaniu(y)gratuluję świetnego zakupu.
Twoje fotki z 1:1 dodatkowo mnie przekonały do zakupu.

Kapitalny model wyszedł herpie . Zastanawiałem się nad nim , ale nie można mieć wszystkiego .
Przy Twojej ilości posiadanych renat to wybaczalne :D

Byłem pewien że tej żmiji sobie nie odpuścisz;), piękny model.
Widzę, że juz ,mnie poznałeś :D

Świetnie wygląda w tym malowaniu. Podoba mi się.
(y)

...zastanawiam się czy kolega planuje jakieś przeróbki?...
Przy moich umiejętnościach to raczej bym zepsuł :cry:

Dziękuję kolegom za oceny i komentarze :giggle:

OP
OP
Qmaty

Qmaty

Znany użytkownik
Donator forum
Reakcje
5.836 235 3
Heide Logistik / Buffalo Bill

Kolejna odsłona "dzikiego zachodu" zaprezentowana przez mojego ulubionego spedytora.
W 2019 na drogi wyjechał zestaw pomalowany przez firmę Roland Just.
Herpa 122047

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

7.jpg

8.jpg